Βατερλώ με νέες κρυφές δημοσκοπήσεις: Ποια η πραγματική διαφορά ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ, ποιος ο νικητής

Τι δείχνουν νέες κρυφές δημοσκοπήσεις για την διαφορά ανάμεσα σε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ;

Μετά τις νέες κρυφές δημοσκοπήσεις που παραδώθηκαν στα επιτελεία του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ, ούτε για αστείο δεν θα ζητηθούν οι παραιτήσεις των βουλευτών από τις τέσσερις μεγάλες περιφέρειες, δηλαδή Α και Β Αθήνας, Α και Β Θεσσαλονίκης, καθώς και των αναπληρωτών τους.

Οι κρυφές δημοσκοπήσεις για τις εν λόγω περιφέρειες ήταν τόσο ηχηρό χαστούκι που ο Μητσοτάκης και σύσσωμη η ΝΔ όχι μόνο δεν πιστεύει ότι θα γίνει ποτέ πρωθυπουργός, αλλά θα αρχίσει τις μαζικές εκκαθαρίσεις προκειμένου να μετατρέψει ότι απέμεινε από την παράταξη σε προσωπικό μαγαζί ενώ ο Τσίπρας ανακτά την αισιοδοξία του καθώς το ποσοστό υπέρ της Νέας Δημοκρατίας είναι κάτω από 5 μονάδες.

Ετσι, μετά την διαγραφή Μίχαλου ο Μητσοτάκης θα αρχίσει την εκκαθάριση κάθε στελέχους που θεωρεί εν δυνάμει απειλή αλλά εντέλει αδυνατεί να λειτουργήσει ως πειθήνιο όργανο.

Θα μετατρέψει δηλαδή την Νέα Δημοκρατία σε ένα νέο ΛΑΟΣ, σε πραγματικό κόμμα Μητσοτάκη για να μπορεί να έχει ένα κεραμίδι πάνω από το κεφάλι του.

Να σημειωθεί ότι η περίοδος που θα μπορούσε ο Μητσοτάκης να κάνει το εγχείρημα των μαζικών παραιτήσεων, λήγει τον Σεπτέμβριο όπου και ξεκινά το τελευταίο έτος της τρέχουσας κοινοβουλευτικής περιόδου.

Από εκεί και πέρα οι παραιτηθέντες βάσει Συντάγματος δεν αναπληρώνονται. Οι κρυφές δημοσκοπήσεις δημιουργούν κλίμα πολιτικού αναβρασμού στα επιτελεία του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ.

Διαβάστε ποιος ο νέος πρωθυπουργός σύμφωνα με δημοσκόπηση της Metron Analysis.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.