Κατάρρευση Ψυχάρη: Πόσο πουλήθηκε υπερπολυτελές σκάφος του Ferretti 27 μέτρων. Αλληθωρίσαμε

Ποιες οι εξελίξεις κατάρρευσης του Ψυχάρη;

«Σκιάς όναρ άνθρωπος», δηλαδή ο άνθρωπος είναι το σύντομο, μικρούλι όνειρο μιας άπιαστης, ελάχιστης σκιάς, έλεγε ο αρχαίος λυρικός Πίνδαρος το 450 πχ . Ειναι βέβαιο οτι ο Σταύρος Ψυχάρης που ηταν ενας απο τους πιο μορφωμένους δημοσιογράφους είχε διαβάσει Πίνδαρο. Απλά ίσως τον είχε ξεχάσει!

Ειναι η εποχή της μεγάλης άνθησης του χρηματιστηρίου το ζεύγος του επιχειρηματία και εκδότη Σταύρου Ψυχάρη διευρύνει τον φιλικό κύκλο με τους πιο ονομαστούς παράγοντες της ελληνικής κοινωνίας, ενώ θα αρχίσει να ζει πολύ καλή ζωή.

Το 1996, μάλιστα, ο Κώστας Σημίτης θα τον ανακηρύξει διοικητή του Αγίου Όρους και θα ανακηρυχτεί Μέγας Νοτάριος του Οικουμενικού Θρόνου. Ο ίδιος μέχρι τότε δεν είχε φανεί να έχει ιδιαίτερη ζέση για θρησκευτικά θέματα, μιας και όπως είχε δηλώσει δεν είχε εξομολογηθεί ποτέ.

Η μόνη του σχέση με τις εκκλησίες ήταν κάθε Πάσχα, που πήγαινε στο ναό στο Πόρτο Χέλι και φωτογραφιζόταν με το τέως βασιλικό ζεύγος της Ελλάδας, τον Κωνσταντίνο και την Άννα Μαρία, να περνούν από πίσω του, στην άκρη του καδραρίσματος.

Είναι η περίοδος που κάνει κοσμική και εκλεκτική ζωή ο ισχυρός άνδρας. Βρίσκεται στο πάρτι του τέως και της Άννας Μαρίας, αλλά και σ αυτά των Κουτσολιούτσου των Folie-Folie, του Γιώργου και της Ηρώς Κόβα, του Μίνωα Κυριακού, συχνάζει σε υπερπολυτελή ξενοδοχεία, όπως το Aman Resort και στο παλιό λιμάνι των Σπετσών αράζει το γυαλιστερό, ευμεγέθες κότερό του», που καταλαμβάνει και τις θέσεις των διπλανών, ενώ αποτελεί αξιοθέατο για τους θαμώνες του διπλανού κοσμικού Pandrino, το οποίο θαυμάζουν σιγοπίνοντας το καπνιστό, σπάνιο ουίσκι του.

Δειπνεί και γευματίζει στα πιο εκλεκτά ρεστοράν στην Αθήνα στην «Αθηναϊκή Λέσχη», στο «17» της οδού Λυκαβηττού, με αγαπημένο του στέκι τη κοσμική και φημισμένη «Ράτκα» και με αγαπημένο του φαγητό, τα μακαρόνια με χαβιάρι.

Στις Σπέτσες πάλι, προτιμά την ταβέρνα του Παδέα και τη διάσημη για τη φρεσκάδα των ψαριών του και τις συνταγές της ψαροταβέρνας Ταρσανάς.

Το BESTEN

Η αγορά ενος Ferretti 27 μέτρων αξιας 2,7 εκατ ευρώ που το ονομασε BESTEN ηταν μεταξυ αλλων η μεγάλη αγάπη του Ψυχαρη. Εκείνη την εποχή που το έχτισε το 2000 κόστισε 2,7 εκατ ευρω. Ετσι μπορουσε να κάνει παρέα με αλλους επιχειρηματίες.

Όμως το αντικειμενο γοήτρου δεν υπάρχει πια. Έτσι μετά την παραπομπή σε δίκη για κακούργημα και τον πλειστηριασμό της βίλας του στο Πορτο Χέλι ο άλλοτε ισχυρός εκδότης Σταύρος Ψυχάρης προ ημερών πούλησε το 27 μέτρων σκάφος του. Η τιμή του ανήλθε στα 400.00 ευρώ. Μάλιστα παραλίγο να του χαλάσει την δουλειά ο εφοπλιστής Βίκτωρας Ρέστης καθώς του έχει κάνει αγωγή για δάνειο 4.000.000 ευρώ που του έδωσε το 2013-2014 χωρίς εγγυήσεις.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.