Τραγωδία με φωτιά Ραφήνα: Ένας νεκρός στο Νέο Βουτζά. Πού βρέθηκε απανθρακωμένος, αγνοούνται τουρίστες

Πού βρέθηκε ο πρώτος νεκρός από τη φωτιά σε Ραφήνα – Νέο Βουτσά;

Σε τραγωδία εκτυλίχθηκε η φωτιά που βρίσκεται σε εξέλιξη στο Νέο Βουτζά.

Ένα άτομο εντοπίστηκε νεκρό στο Νέο Βουτζά ανέφερε στην ΕΡΤ λίγο πριν από τις 22:30 το βράδυ της Δευτέρας (23/07/2018), ο αντιπρόεδρος του ΕΚΑΒ, Μιλτιάδης Μυλωνάς.

«Πήραμε κλήση για νεκρό στο Νέο Βουτζά.

Πρόκειται για απανθρακωμένο» δήλωσε νωρίτετα στον ΣΚΑΪ, ο πρόεδρος των Εργαζομένων του ΕΚΑΒ, Γιώργος Μαθιόπουλος.

Αγνοούνται τουρίστες

Θρίλερ με 10 τουρίστες στο Μάτι. Πάνω στον πανικό τους επιβιβάστηκαν σε μία βάρκα, προκειμένου να σωθούν από τις φλόγες, αναφέρει ο ΣΚΑΪ.

Λίγη ώρα αργότερα εντοπίστηκαν τα πέντε άτομα, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό των υπόλοιπων, τα ίχνη των οποίων αγνούνται.

Πολεμικά πλοία στο Ζούμπερι για να παραλάβουν εγκλωβισμένους πολίτες

Μία φρεγάτα και ένα αρματαγωγό επιστρατεύονται προκειμένου να απεγκλωβίσουν πολίτες από το Κόκκινο Λιμανάκι στη Ραφήνα.

Τα δύο πλεούμενα, απέπλευσαν από το Ναύσταθμο της Σαλαμίνας με εντολή του Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Ναύαρχου Ευάγγελου Αποστολάκη και αναμένεται να παραλάβουν εκατοντάδες πολίτες που έχουν εγκλωβιστεί στο σημείο λόγω της πυρκαγιάς.

Όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΙ πρόκειται για τη φρεγάτα «ΕΛΛΗ» και το αρματαγωγό «ΙΚΑΡΙΑ» του Πολεμικού Ναυτικού, τα οποία αναμένεται να φτάσουν στο σημείο μιάμιση περίπου ώρα μετά τον απόπλου.

Σημειώνεται ότι στο σημείο πέρα από τους πολίτες βρίσκονται και εκατοντάδες παιδιά που νωρίτερα μεταφέρθηκαν στο σημέιο από τις κατασκηνώσεις του Αγίου Ανδρέα.

Στην επιχείρηση αυτή, συμμετέχουν και πλοία του Λιμενικού, ένα πλοίο ανοικτής θαλάσσης καθώς και παραπλέοντα σκάφη τα οποία βρίσκονται ελάχιστα μακριά, σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση από το Λιμενικό Σώμα.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.