Δώρα Ζέμπερη, ραγδαίες εξελίξεις: Ποιος άλλος εμπλέκεται στην πολύκροτη υπόθεση. Μηνύσεις

Ποιες οι εξελίξεις για τη δολοφονία της Δώρας Ζέμπερη;

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας της Δώρας Ζέμπερη στο Β’ Νεκροταφείο την Πέμπτη 19 Οκτωβρίου.

O ιδιωτικός ερευνητής της οικογένειας Δώρας Ζέμπερη, Γιώργος Τσούκαλης μίλησε στην πρωινή εκπομπή του Epsilon και αποκάλυψε ότι είναι πολύ πιθανό να ασκηθεί ποινική δίωξη λόγω του ότι το νεκροταφείο δεν είχε φύλαξη!

Ο ίδιος τόνισε: «Δεν τίθεται θέμα λόγω DNA για το ποιος είναι ο δολοφόνος της Δώρας Ζέμπερη. Το δικαστήριο μίλησε και η απόφαση δεν χωράει αμφιβολία.

Είναι λυπηρό που ο δράστης δεν έχει δείξει καμία μεταμέλεια. Είχε δικαστεί ξανά και βγήκε σε πολύ μικρό διάστημα».

Δολοφόνος – Χρονικό

Ο Μανώλης Σοροπίδης που είναι προφυλακισμένος στις φυλακές Δομοκού μετά την ομολογία του για την εν ψυχρώ δολοφονία της Δώρας Ζέμπερη, σχεδόν τρεις μήνες μετά το στυγερό έγκλημα κατέθεσε συμπληρωματικά υπομνήματα στον Ανακριτή και έκανε λόγο για «συμβόλαιο θανάτου».

Στο πρώτο υποστήριξε ότι δύο άνδρες τους οποίους αποκάλεσε «Χάρη και «Ψηλό» του έταξαν πως θα του δώσουν 30.000 ευρώ για να σκοτώσει τη Δώρα Ζέμπερη, που ήταν στο στόχαστρο τους για υποθέσεις που χειριζόταν.

Στο δεύτερο κατονόμασε έναν νομικό ως ηθικό αυτουργό της δολοφονίας της εφοριακού Δώρας Ζέμπερη. Πληροφορίες του «Τούνελ» λένε πως πιθανά να τον καθοδήγησε άλλος φυλακισμένος που έχει προηγούμενα με τον δικηγόρο που υπέδειξε.

Αυτό που σύμφωνα με τον ίδιο ήθελαν οι εντολείς του, ήταν να πάρει ο Σοροπίδης με κάθε τρόπο τα USB στικάκια που είχε πάντα στη τσάντα της, τα οποία περιείχαν σημαντικά γι αυτούς αρχεία. Υποστήριξε ότι αυτός απλώς την τραυμάτισε και οι άλλοι δύο τη σκότωσαν.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.