Σοκ στην Καλαμάτα: Γυναίκα πήγε στο νοσοκομείο για στεφανιογραφία και πέθανε από…

Σοκ έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία της Μεσσηνίας ο ξαφνικός θάνατος μιας άτυχης γυναίκας, που μπήκε στο νοσοκομείο για μια ανώδυνη εξέταση!

Η ασθενής είχε κλείσει ραντεβού τις προηγούμενες ημέρες, προκειμένου να υποβληθεί σε στεφανιογραφία, εξέταση στην καρδιά που γίνεται με τοπική αναισθησία.

Πράγματι, η γυναίκα έκανε εισαγωγή την περασμένη Πέμπτη στο Νοσοκομείο Καλαμάτας, όμως κατά τη διάρκεια της εξέτασης εξέπνευσε αιφνιδίως!

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο θάνατός της αποδίδεται σε αλλεργικό σοκ, επιπλοκή που κατά τους γιατρούς θεωρείται εξαιρετικά σπάνια!

Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες του ιατρικού προσωπικού και των νοσηλευτών του νοσοκομείου, που επί τέσσερις ώρες έδιναν μάχη για να την κρατήσουν στη ζωή, η άτυχη ασθενής δεν τα κατάφερε.

Φως στα ακριβή αίτια του θανάτου της γυναίκας αναμένεται να ρίξει τις επόμενες ημέρες το πόρισμα του ιατροδικαστή, που θα διενεργήσει τη νεκροτομή.

Την ίδια ώρα, συγκλονισμένοι οι συγγενείς της θανούσας αδυνατούν να πιστέψουν ότι έχασαν τόσο απρόσμενα το αγαπημένο τους πρόσωπο, και μάλιστα σε μια διαδικασία που θεωρείται ρουτίνας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αμέσως μόλις ενημερώθηκαν ότι η γυναίκα άφησε την τελευταία της πνοή μέσα στην ειδική αίθουσα ακτινοσκόπησης, ενημέρωσαν τις αστυνομικές Αρχές για το τραγικό συμβάν, ενώ στη συνέχεια απευθύνθηκαν σε δικηγόρο.

Αλλεργικές αντιδράσεις, πάντως, στο σκιαγραφικό υλικό που χρησιμοποιείται κατά τη διάρκεια της εξέτασης σπανίζουν και, παρότι μπορεί να παρουσιαστούν απότομα, συνήθως αντιμετωπίζονται με τη χορήγηση φαρμάκων τα οποία αντισταθμίζουν τα συμπτώματα. Στην περίπτωση της συγκεκριμένης ασθενούς, όμως, κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατό.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε από ποιες σοβαρές ασθένειες πάσχουν οι διάσημοι στην Ελλάδα και τον κόσμο.