Πρίγκιπας Κάρολος, απίστευτη αποκάλυψη: Δε φαντάζεστε με ποια είχε σχέση πριν τη Νταϊάνα. Σάλος [φωτο]

Με ποια είχε σχέση ο Πρίγκιπας Κάρολος πριν την Πριγκίπισσα Νταϊάνα;

Μια απίστευτη αποκάλυψη ήρθε στο φως της δημοσιότητας για το παρελθόν του Πρίγκιπα Κάρολου, χωρίς, ωστόσο πολλές λεπτομέρειες.

Ο πρίγκιπας Κάρολος πριν γνωρίσει την Πριγκίπισσα Νταϊάνα – την οποία και παντρεύτηκε- είχε κρυφή σχέση με την αδελφή της, Σάρα.

Η σχέση αυτή δεν κράτησε πολύ, αφού εκείνη δεν ήθελε να τον παντρευτεί εάν γινόταν βασιλιάς της Αγγλίας.

Την αποκάλυψη αυτή έκανε ο δημοσιογράφος της Mirror, Τζέιμς Γουίτακερ, αναφέροντας: «Η Σάρα ήταν αφοπλιστικά ειλικρινής για τον σύντροφό της και μου είπε ότι δεν θα παντρευόταν τον Πρίγκιπα Κάρολο αν γινόταν βασιλιάς της Αγγλίας.

Αυτό για μένα ήταν μια μεγάλη είδηση και η Σάρα φαινόταν ευχαριστημένη που ήμουν πρόθυμος να την μοιραστώ με τον κόσμο».

Όταν ο Πρίγκιπας Κάρολος κατάλαβε πως η Σάρα είχε μιλήσει στον δημοσιογράφο στο θέρετρο που έκανα μαζί διακοπές τότε της είπε: «Μόλις έκανες κάτι απίστευτα ηλίθιο».

Ο Πρίγκιπας Κάρολος δεχόταν πιέσεις από την μητέρα του Ελισάβετ να παντρευτεί και έτσι όταν γνώρισε την Νταϊάνα ήταν σίγουρος πως θα κάνει σύντομα το χατίρι της μητέρας του.

Μάλιστα, η Σάρα ήταν εκείνη που τους κανόνισε το πρώτο ραντεβού και μάλιστα έδειχνε ικανοποιημένη από την εξέλιξη της σχέσης τους.

Τέσσερα χρόνια μετά, το 1981, η Νταϊάνα έγινε η πριγκίπισσα της Ουαλίας μετά το γάμο της με τον πρίγκιπα Κάρολο ενώ η λαίδη Σάρα παντρεύτηκε τον Νιλ ΜακΚορκοντέιλ.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.