Νικόλαος Βασιλείου, κηδεία: Τραγικές φιγούρες γονείς-παιδιά-σύζυγος, πλήθος κόσμου, θρήνος [φωτο]

Τι συμβαίνει στην κηδεία του Νικόλαου Βασιλείου;

Ο Επισμηναγός Νικόλαος Βασιλείου πέταξε για τη γειτονιά των Αγγέλων και η Εύβοια θρηνεί τον πιλότο της Πολεμικής Αεροπορίας.

Ο πόνος στο χωριό του βουβός. Η κηδεία του γίνεται αυτή την ώρα στον Ιερό Ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, όπου οι σκηνές είναι σπαρακτικές. Συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι είναι στην κηδεία του Νικόλαου Βασιλείου για το τελευταίο αντίο.

Τραγικές φιγούρες τα δύο ανήλικα παιδιά, η σύζυγος, τα αδέρφια και οι γονείς του αδικοχαμένου πιλότου που ανεβαίνουν έναν Γολγοθά που μοιάζει ατελείωτος.

Ο πρώτος που έμαθε την τραγική είδηση ήταν ο δίδυμος αδερφός του Νικόλαου Βασιλείου που υπηρετούσε στην ίδια μονάδα στην Καλαμάτα. Ήταν εκείνος που μόλις ενημερώθηκε για το μεγάλο κακό, τηλεφώνησε στον πατέρα του.

Από τότε το χωριό του Επισμηναγού ντύθηκε στα μαύρα με τις καμπάνες να χτυπούν πένθιμα. Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει πως ο Νικόλαος Βασιλείου έφυγε τόσο πρόωρα από τη ζωή.

Εικόνες από το χωριό λίγο πριν την κηδεία:

Ο αθλητικός σύλλογος του χωριού εξέδωσε ανακοίνωση για τον θάνατο του άτυχου Νικόλαου Βασιλείου: «Όλο το χωριό ήταν ανέκαθεν υπερήφανο για σένα γιατί ήσουν από τους πρώτους πιλότους της Πολεμικής Αεροπορίας, που έβγαλε το χωριό μας.

Ο άδικος χαμός σου, μας συγκλόνισε από τον πιο μικρό έως τον πιο μεγάλο κάτοικο, θα σε θυμόμαστε πάντα και θα είμαστε πάντα περήφανοι για σένα, γιατί αφιέρωσες τον εαυτό σου στην προστασία του εθνικού εναέριου χώρου ενός κυρίαρχου κράτους.

Θερμά Συλληπτήρια στην σύζυγο τα παιδιά τα αδέρφια και τους γονείς σου. Καλό Παράδεισο φίλε Νίκο Βασιλείου».

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε από ποιες σοβαρές ασθένειες πάσχουν οι διάσημοι στην Ελλάδα και τον κόσμο.