Ξάνθη: Κουμπάροι ασφαλιστής που δολοφονήθηκε και επιχειρηματίας που αυτοκτόνησε. Απίστευτη τροπή

Ποια η απίστευτη τροπή στις υποθέσεις δολοφονίας και αυτοκτονίας δύο επιχειρηματιών στην Ξάνθη;

Διαστάσεις κινηματογραφικού θρίλερ λαμβάνει η υπόθεση της δολοφονίας του ασφαλιστή και της αυτοκτονίας του επιχειρηματία, που συγκλονίζει το τελευταίο 24ωρο την κοινωνία της Ξάνθης,

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του Alpha, ο ασφαλιστής Κώστας Δαλακούρας ο οποίος βρέθηκε δολοφονημένος χθες το μεσημέρι στο γραφείο του, είχε πολύ καλές στενές φιλικές σχέσεις και ήταν κουμπάροι με τον επαγγελματία οπτικών, ο οποίος έβαλε τέλος στη ζωή του την ίδια ημέρα στο σπίτι του.

Αυτό είναι και το στοιχείο το οποίο επεξεργάζεται η αστυνομική διεύθυνση Ξάνθης για να λύσει το μυστήριο των δύο θανάτων.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ που προβλήθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha, η αστυνομία εξετάζει πλέον τα δύο περιστατικά ως μία υπόθεση αφού υπάρχει στενή σχέση μεταξύ των δύο νεκρών ανδρών.

Οι αστυνομικοί αντιμετωπίζουν από κοινού τις δύο υποθέσεις, αφενός για να εξακριβώσουν τα κίνητρα της δολοφονίας του ασφαλιστή και αφετέρου της αυτοκτονίας του επιχειρηματία.

O Κωνσταντίνος Δαλακούρας είναι ο ασφαλιστής που βρέθηκε νεκρός από σφαίρα μέσα στο γραφείο του στην Ξάνθη, την Τρίτη το μεσημέρι, από την κόρη του και σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης φέρεται, από την ιατροδικαστική εξέταση, να έχει δολοφονηθεί από τις 10 το πρωί.

Σύμφωνα με το προφίλ που διατηρούσε στο Facebook ήταν ανεξάρτητος ασφαλιστικός σύμβουλος ζωής και στις 15 Ιουλίου 2018 είχε γράψει σε ανάρτησή του.

“Ένας κύκλος έκλεισε μετά από 30 χρόνια!!! Κρατώ τα καλύτερα και τον σεβασμό μου στους Άξιους συναδέλφους που γνώρισα και την γνώση που αποκόμισα… Έτσι είναι η ελεύθερη αγορά!!!

Οι επιλογές πολλές… Απόφαση το καλύτερο για τους ανθρώπους σου και την οικογένειά σου!!! Ένας νέος ΚΎΚΛΟΣ ξεκινά ελπίζω το ίδιο επιτυχημένος και καλύτερος!!!”

Είναι η ανάρτηση που προβληματίζει τις αρχές, σύμφωνα με τοπικά μέσα, και ίσως ρίξει φως στα κίνητρα του δολοφόνου.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.