Καταρρέει το ΚΙΝΑΛ: Τι ποσοστό είδε η Γεννηματά σε δημοσκόπηση και τρόμαξε. Απολογία σε Μητσοτάκη

Τι ποσοστό παίρνει το Κίνημα Αλλαγής σε δημοσκόπηση και δεν το πιστεύει η Φώφη Γεννηματά;

Δεν πάνε καλά τα πράγματα στο Κίνημα Αλλαγής. Υποτίθεται πως η Φώφη Γεννηματά ήθελε να κάνει το κόμμα της ισχυρό φορέα που θα κινείται στο πολιτικό κέντρο.

Υποτίθεται πως ήθελε να πάρει πίσω τους ψηφοφόρους που εγκατέλειψαν το ΠΑΣΟΚ και πύκνωσαν τις τάξεις του ΣΥΡΙΖΑ. Υποτίθεται πως ήθελε να κάνει το κόμμα της δεύτερη πολιτική δύναμη. Όμως, δεν μπορεί και αυτή η ανικανότητα αποτυπώνεται σε μυστικές δημοσκοπήσεις.

Σύμφωνα με κάποια δημοσκόπηση το Κίνημα Αλλαγής έχει πέσει στο 4,2% και κάτι τέτοιο είναι λογικό.

Το κόμμα της Φώφης Γεννηματά έχει να αντιμετωπίσει τα διαλυτικά φαινόμενα, αλλά και την στρατηγικη επιλογή της ηγεσίας να αποτελέσει την ουρά του Μητσοτάκη και το δεκανίκι της ακροδεξιάς.

Διότι αυτό που καταλαβαίνει η κοινωνία είναι πως η Φώφη Γεννηματά και το κόμμα της σέρνονται χωρίς ίχνος αντίστασης πίσω από τον ακροδεξιό και βαθιά διχαστικό λόγο του Άδωνι Γεωργιάδη και του Μάκη Βορίδη.

Οι γνωρίζοντες υποστηρίζουν πως υπάρχουν δεδομένα που δεσμεύουν τη Φώφη Γεννηματά, ενώ ήδη έχουν υπάρξει δημόσιες καταγγελίες για άμεση διασύνδεση της προέδρου του Κινήματος Αλλαγής με την ηγεσία της ΝΔ και συγκεκριμένα επιχειρηματικά συμφέροντα.

Πέραν αυτών, βαρίδια όπως ο Ευάγγελος Βενιζέλος και ο Ανδρέας Λοβέρδος, που ευθυγραμμίζονται πλήρως με τους ακροδεξιούς της ΝΔ απομακρύνουν τους τελευταίους Δημοκρατικούς ψηφοφόρους από το Κίνημα Αλλαγής.

Δεν αποκλείεται στις επόμενες εκλογές το Κίνημα Αλλαγής να δυσκολευτεί να μπει ακόμη και στη Βουλή.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.