Κάλλια Μηλιαρά κηδεία: Ράγισαν καρδιές για την άτυχη 31χρονη. Σε άσχημη κατάσταση οι γονείς

Τι συνέβη στην κηδεία της Κάλλιας Μηλιαρά;

Η τελευταία πράξη του δράματος για την άτυχη 31χρονη Κάλλια Μηλιαρά γράφτηκε σήμερα το πρωί, στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Η κηδεία της Κάλλιας Mηλιαρά, -η οποία έχασε τη ζωή της στο φαράγγι του Αμπά, όταν έπεσε από ύψος 65 μ.-, τελέστηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στο Σκαλάνι, παρουσία πλήθους κόσμου.

Συγγενείς, φίλοι, συνάδελφοι βρέθηκαν εκεί να αποχαιρετίσουν το χαμογελαστό παιδί με τα καταπράσινα μάτια. Έξω από την εκκλησία φίλοι της μοίραζαν μπομπονιέρες και γλυκά.

Μέχρι και φίλοι της Κάλλιας Μηλιαρά από το εξωτερικό έφτασαν στην Κρήτη για να της πουν το “τελευταίο αντίο”. Άνθρωποι που έκαναν μαζί το ίδιο σπορ και είχαν ζήσει περιπέτειες σε διάφορα μέρη του κόσμου.

Άλλωστε κι εκείνη πριν από λίγες ημέρες είχε επισκεφτεί την Ισλανδία για να κάνει πεζοπορία μαζί τους.

Η 31χρονη Κάλλια Μηλιαρά εκπαιδευτικός λάτρευε την αναρρίχηση, αλλά την περασμένη Κυριακή η αναρρίχηση στο φαράγγι ήταν μοιραία. Βρισκόταν με τον σύντροφό της, όταν έχασε την ισορροπία της κι έπεσε στο κενό από μεγάλο ύψος.

Το σημείο ήταν τόσο δύσβατο που τα σωστικά συνεργεία έστησαν πολύωρη επιχείρηση προκειμένου να προσεγγίσουν τη σορό της κοπέλας.

«Ο χρόνος είχε κυλήσει σχεδόν αμέσως αρνητικά», αναφέρει ο διοικητής της 3ης ΕΜΑΚ κ. Γιώργος Τσακαλάς στο κανάλι ΚΡΗΤΗ TV.

«Λόγω της σαθρότητας του εδάφους εμείς πραγματοποιήσαμε την ανάσυρση από την πλευρά την απότομη, την κάθετη και υπήρχε μεγάλος κίνδυνος και για τους διασώστες και για ολόκληρη την επιχείρηση», τόνισε.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε από ποιες σοβαρές ασθένειες πάσχουν οι διάσημοι στην Ελλάδα και τον κόσμο.