Κατερίνα Αναγνωστάκη: Αποκάλυψη για τον δολοφόνο της 33χρονης. “Πριν ένα μήνα τον είδα να…” [video]

Ποια η νέα αποκάλυψη για τον δολοφόνο της 33χρονης Κατερίνας Αναγνωστάκη;

Μια πολύ σημαντική μαρτυρία έκαναν γείτονες της 33χρονης Κατερίνας Αναγνωστάκη, η οποία εκτελέστηκε στο γκαράζ του σπιτιού της στην Κηφισιά.

Όπως μετέδωσε η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και η δημοσιογράφος Ρούλα Κουσκουρή, στις 20 Αυγούστου, γείτονες της άτυχης 33χρονης Κατερίνας Αναγνωστάκη είχαν παρατηρήσει έναν νεαρό άνδρα, πιθανόν τον δολοφόνο της 33χρονης Κατερίνας Αναγνωστάκη, να κινείται ύποπτα στον δρόμο μπροστά από το σπίτι της γυναίκας.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες, ο ύποπτος για την δολοφονία άνδρας αυτός ήταν νεαρός, φορούσε κράνος και κρατούσε στα χέρια του ένα καλάσνικοφ.

Μάλιστα άνδρες που υπηρετούν στην ασφάλεια γνωστού επιχειρηματία, ο οποίος κατοικεί στην ίδια περιοχή, ειδοποίησαν την αστυνομία και προειδοποίησαν τους κατοίκους να είναι πολύ προσεκτικοί, καθώς κυκλοφορεί ένας άνδρας με καλάσνικοφ.

Πιθανόν λοιπόν, ο δολοφόνος να παρακολουθούσε την 33χρονης Κατερίνας Αναγνωστάκη από το καλοκαίρι και χθες να εκτέλεσε τελικά το «συμβόλαιο θανάτου» για το οποίο πληρώθηκε.

Οι αρχές εκτιμούν ότι η δολοφονία της 33χρονης Κατερίνας Αναγνωστάκη εντάσσεται στο πλαίσιο του πολέμου μεταξύ «νονών» της νύχτας που μαίνεται τους τελευταίους μήνες.

Δείτε την χλιδάτη βίλα της δολοφονημένης 33χρονης Κατερίνας Αναγνωστάκη.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.