Κηφισιά: Γιος πασίγνωστου επιχειρηματία έκοψε τις φλέβες του. Είναι πρώην γνωστής τραγουδίστριας

Ποιος γιος επιχειρηματία έκοψε τις φλέβες του στη Κηφισιά;

Το παιδί αυτό απο μικρό, λένε όσοι γνωρίζουν είχε προβλήματα. Ολοκλήρωσε το σχολείο του σε πανάκριβο σχολείο στην περιοχή της κηφισιάς, αλλά δυστυχώς έμπλεξε απο μικρός στην κοκαϊνη.

Και μπορεί οι γονείς του- ο πατέρας ασχολείται με την πρωτογενή οικονομία- να τον έστειλαν στο Λονδίνο για να σπουδάσει και παράλληλα να ξεκόψει αλλά αυτός δεν το έκανε. Βλέπετε η σκόνη είναι εθιστική.

Επέστρεψε στην Ελλάδα, έβγαζε γούστα με διάφορα μοντέλα πρώτης και τελευταίας σειράς και κάποια στιγμή αποφάσισε να «σοβαρευτεί».

Ο γιος του επιχειρηματία από τη Κηφισιά δημιούργησε μια σχέση με τραγουδίστρια η οποία στην αρχή ηταν παράνομη και κατόπιν κρυφή. Η τραγουδίστρια όμως αφού τον ξεζούμισε και οικονομικά αλλά και στα γούστα με φίλες της, αποχώρησε.

Τρία βίντεο κλίπ πλήρωσε ο χορηγούλης και άλλα τόσα τραγούδια. Εδώ και δυο μήνες χώρισαν. Αυτή κάνει ζωάρα κι αυτός κλείστηκε στις σκιές του.

Πριν απο λίγο αποπειράθηκε να δώσει τέλος στη ζωή του κόβοντας τις φλέβες του… Ευτυχώς για τον ίδιο τον πρόλαβε μια εσωτερική κοπέλα που δουλεύει στο σπίτι του και πλέον νοσηλεύεται εκτός κινδύνου σε ιδιωτικό νοσοκομείο κάτω από άκρα μυστικότητα.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.