Κλεάνθης Κωνσταντινούδης, βίντεο ντοκουμέντο: Δείτε πως χλεύαζαν οι φοιτητές τον καθηγητή τέρας [video]

Τι αποκαλύπτει το βίντεο για τον Κλεάνθη Κωνσταντινούδη και την σχέση του με τους φοιτητές του;

Η σύλληψη του καθηγητή Κλεάνθη Κωνσταντινούδη στο ΤΕΙ Σερρών, καθυστέρησε όπως φαίνεται εδώ και τουλάχιστον μία τριετία.

Η δράση του Κλεάνθη Κωνσταντινούδη ήταν γνωστή, οι καταγγελίες διαδέχονταν η μία την άλλη, αλλά το κράτος για ακόμα μια φορά σε πλήρη αδράνεια. Αποτέλεσμα ήταν ο καθηγητής των ΤΕΙ Κλεάνθης Κωνσταντινούδης όχι μόνο να συνεχίζει τη δράση του, αλλά να πιστεύει πως δεν κινδυνεύει από κανέναν.

Οι αποδοκιμασίες φοιτητών τον άφηναν παγερά αδιάφορο. Για εκείνον σημασία είχαν τα ανταλλάγματα. Τα φακελάκια που έπαιρνε από τους φοιτητές που ήθελαν να ξεμπερδεύουν μαζί του, αλλά και το πως θα εκβιάσει φοιτήτριες για να καταλήξουν στο κρεβάτι του.

Βίντεο ντοκουμέντο: Οι αποδοκιμασίες φοιτητών

Στην εκπομπή «Μαζί σου» της Τατιάνας Στεφανίδου στον ΣΚΑΪ προβλήθηκε ένα βίντεο που βάζει σε σκέψεις. Σε τελετή ορκωμοσίας πριν από τρία ολόκληρα χρόνια, ο Κλεάνθης Κωνσταντινούδης αποδοκιμάζεται έντονα από φοιτητές.

Η δράση του είναι γνωστή στις Σέρρες από τότε. Παρόλα αυτά, ο 59χρονος Κλεάνθης Κωνσταντινούδης μένει στη θέση του και συνεχίζει.

Το κράτος δεν κάνει απολύτως τίποτα. Καθυστερεί και αφήνει φοιτητές, φοιτήτριες αλλά και γονείς, παγιδευμένους στα δίχτυα του Κλεάνθη Κωνσταντινούδη.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.