Ραγδαίες εξελίξεις με Ειρήνη Λαγούδη: Δίωξη για δολοφονία σε συγκεκριμένου πρόσωπο. Ποιος ο δολοφόνος

Πώς ανατρέπεται η υπόθεση Λαγούδη με την άσκηση δίωξης κατά συγκεκριμένου προσώπου για τη δολοφονία της;

Συγκεκριμένο πρόσωπο κατηγορείται πλέον από τον εισαγγελέα Αγρινίου για τη δολοφονία της Ειρήνης Λαγούδη.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, η προσωποποίηση της ήδη ασκηθείσας ποινικής δίωξης αφορά τουλάχιστον ένα πρόσωπο και δεν αποκλείεται να υπάρξει και δεύτερος κατηγορούμενος.

Η εξέλιξη αυτή έρχεται λίγες μέρες μετά την άσκηση κακουργηματικής δίωξης κατ’ αγνώστων για ανθρωποκτονία από πρόθεση, απόπειρα εμπρησμού, συμμορία και ηθική αυτουργία στις πράξεις αυτές.

Η δίωξη είχε ασκηθεί κατ’ αγνώστων από τον εισαγγελέα ο οποίος, προφανώς είχε ισχυρές ενδείξεις για εγκληματική ενέργεια, το διάστημα που είχε στα χέρια του τον φάκελο της υπόθεσης.

Σημειώνεται ότι όλο το προηγούμενο διάστημα από το θάνατο της 44χρονης μητέρας, όλα συνέκλιναν στην εκδοχή της αυτοκτονίας, πράγμα που δεν πίστεψε ποτέ η οικογένειά της.

Ο ρόλος δύο ανδρών:

Πρόκειται για δύο άνδρες, οι οποίοι σύμφωνα με πληροφορίες ανήκουν στο στενό φιλικό περιβάλλον της άτυχης γυναίκας.

Μάλιστα, σύμφωνα με το Star, είναι οι τελευταίοι άνθρωποι που φέρονται να την είδαν ζωντανή. Ο ένας από αυτούς μπήκε εξ αρχής στο μικροσκόπιο των Αρχών, λόγω της στενής σχέσης που διατηρούσε με την Ειρήνη Λαγούδη.

Συγκεκριμένα, ο ένας ύποπτος είναι Έλληνας και στενός φίλος της Ειρήνης Λαγούδη και έχει κληθεί για κατάθεση τουλάχιστον οκτώ φορές. Μάλιστα σε κάποιες από αυτές πήγε στον εισαγγελέα συνοδεία αστυνομικών.

Ο αδερφός της Ειρήνης Λαγούδη, όταν εκείνη εξαφανίστηκε επικοινώνησε με αυτόν τον άνδρα, ζητώντας να μάθει πότε είχε δει την Ειρήνη τελευταία φορά.

Ισχυρίστηκε ότι είχε να τη δει μέρες. Αποκαλύφθηκε όμως στη συνέχεια ότι ήταν ο τελευταίος άνθρωπος που την είδε στην παραλία Μυρτιάς. Συναντήθηκαν για να διευθετήσουν ένα προσωπικό τους ζήτημα και αμέσως μετά, όπως λέει, αποχώρησε.

Ο δεύτερος ύποπτος είναι από το φιλικό περιβάλλον της Ειρήνης Λαγούδη, ηλικίας περίπου 55 ετών. Ήταν μαζί με τον 50χρονο και την Ειρήνη Λαγούδη στη λίμνη Τριχωνίδα τη μοιραία μέρα.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.