Μας δουλεύουν Παπαδάκης – Αντωνοπούλου: Έστησαν τον καυγά για να… Τραγικό

Γιατί έστησαν τον καυγά ο Γιώργος Παπαδάκης και η Μπάγια Αντωνοπούλου;

Πρώτο θέμα στην τηλεοπτική επικαιρότητα τις τελευταίο ώρες αποτελεί ο τσακωμός του Γιώργου Παπαδάκη με την Μπάγια Αντωνοπούλου στο Καλημέρα Ελλάδα και τον ΑΝΤ1!

Σήμερα το πρωί ο ίδιος ο Γιώργος Παπαδάκης στην ουσία παραδέχτηκε τον καυγά με την συνεργάτιδά του ωστόσο το παρασκήνιο είναι χοντρό.

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες ο καυγάς ανάμεσα στον Γιώργο Παπαδάκη και την γλυκιά Μπάγια Αντωνοπούλου είναι “μούφα” λόγω… τηλεθέασης!

Το “Καλημέρα Ελλάδα” τις τελευταίες ημέρες είχε χάσει την μάχη της τηλεθέασης από τον ΣΚΑΙ και τον Δημήτρη Οικονόμου και στον ΑΝΤ1 έπρεπε να πάρουν τα μέτρα τους!

Έτσι φαίνεται να παρουσιάζουν τσακωμένους τους δύο συνεργάτες ώστε η απουσία της Μπάγια… να τραβήξει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών ώστε να επιστρέψουν τους δέκτες τους στον ΑΝΤ1 και να δουν από πρώτη χέρι την συμπεριφορά του Γιώργου Παπαδάκη χωρίς την συνεργάτιδά του!

Μάλιστα την πρώτη μέρα της είδησης τα κατάφερε αφού με το που διέρρευσε ο δήθεν τσακωμός τα νούμερα τηλεθέασης ανέβηκαν ραγδαία) και άφησε πολύ πίσω τους ανταγωνιστές.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.