Εξαλλος Απόστολος Βακάκης, Mr Jumbo: Πού ήταν όταν έμαθε το σκάνδαλο με Εθνική Τράπεζα. Τα μάζεψε και έρχεται άρον άρον για απολύσεις

Πού βρισκόταν ο Απόστολος Βακάκης, Mr Jumbo όταν έμαθε το σκάνδαλο με Εθνική Τράπεζα;

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο σκάνδαλο Jumbo με παράκαμψης των capital controls στην Κίνα, προς διευκόλυνση μεταβιβάσεων ακινήτων από Ελληνα επιχειρηματία, σε κινέζους επενδυτές.

Στην υπόθεση φέρονται να εμπλέκονται στελέχη της Εθνικής Τράπεζας, τα συστήματα της οποίας χρησιμοποιήθηκαν για την πραγματοποίηση των συναλλαγών, αλλά και ο αντιπρόεδρος της Jumbo Ευάγγελος Παπαευαγγέλου, που ήταν ο πωλητής των ακινήτων.

Μετά την αποκάλυψη του σκανδάλου, οι εξελίξεις είναι ραγδαίες σε Εθνική Τράπεζα και Jumbo.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το tovima.gr, η διοίκηση του συστημικού ομίλου θα προχωρήσει κατά πάσα πιθανότητα μέσα στην εβδομάδα στην απομάκρυνση δύο γενικών της διευθυντών, που εμπλέκονται στην υπόθεση, ενώ ο Ευ. Παπαευαγγέλου παραιτήθηκε από τη θέση του αντιπροέδρου της Jumbo.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η γενική διευθύντρια λιανικής τραπεζικής της ΕΤΕ έχει ήδη ενημερωθεί ότι αποχωρεί από τον όμιλο και αναμένονται τα τυπικά για την έξοδο από το στελεχιακό δυναμικό της τράπεζας.

Ωστόσο, η συνεδρίαση του δ.σ. της εισηγμένης στο χρηματιστήριο εταιρείας παιχνιδιών πραγματοποιείται την Τετάρτη, μετά την εσπευσμένη επιστροφή του διευθύνοντος συμβούλου της Απόστολου Βακάκη από το Λονδίνο.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε από τι κινδυνεύουν οι τραπεζικές καταθέσεις και τι ανακοίνωσαν οι τράπεζες.