Αποκλειστικό Γιάννης Μακρής: Το αδημοσίευτο… βιογραφικό, τα άγνωστα μπλεξίματα και το όνειρο να γίνει γκάνγκστερ

Ποιο το άγνωστο βιογραφικό του Γιάννη Μάκρη;

Πρωτοσέλιδο, ακόμη και στα Αυστραλιανά ΜΜΕ αποτελεί η μαφιόζικη εκτέλεση του επιχειρηματία, Γιάννη Μακρή, στη Βούλα.

Ο 46χρονος Γιάννης Μακρής έπεσε νεκρός ύστερα από 6 σφαίρες στον θώρακα και το στομάχι, έξω από την πολυτελή βίλα του στο Πανόραμα.

Όπως σας αναφέραμε στο fimes.gr, ο Γιάννης Μακρής ήταν γνωστός στους κύκλους του υποκόσμου τόσο της Αυστραλίας όσο και της Ελλάδας.

Βέβαια, αξίζει να σημειωθεί πως ο Γιάννης Μακρής δεν είχε απασχολήσει τις ελληνικές Αρχές για τα θέματα που απασχόλησε τις Αυστραλιανές.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Fimes.gr, ο Γιάννης Μακρής ανακατεύτηκε με την παρανομία ήδη από την ηλικία των 14 ετών.

Ο πατέρας του, Στέλιος, γνωστός για τις παρόμοιες δραστηριότητές του, φαίνεται πως “ενέπνευσε” τον Γιάννη Μακρή κι έτσι μυήθηκε στην παρανομία.

Στην Αυστραλία, όπως σας μεταφέρουμε αποκλειστικά από το fimes.gr, από μικρός “διατυμπάνιζε” πως όνειρό του ήταν να γίνει γκάνγκστερ.

Μάλιστα, στα Αυστραλιανά πρωτοσέλιδα, έτσι τον αναφέρουν.

Πλούτη, επιχειρήσεις, πολυτέλεια και λαμπερή ζωή ήταν στα άμεσα σχέδια του Γιάννη Μακρή.

Οι δραστηριότητές του σε Αυστραλία και Μύκονο, παρά το γεγονός ότι προσπάθησε να αποστασιοποιηθεί, τον ακολουθούσαν μέχρι και τη μέρα της μαφιόζικης εκτέλεσής του.

Φέρεται πως είχε πολλά ανοιχτά μέτωπα και αυτό αποτελεί τροχοπέδη για την αστυνομία, προκειμένου να βρεθεί ο δολοφόνος του.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση/παραλλαγή του άρθρου χωρίς ενεργό link στο άρθρο πηγή Fimes.gr.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.