Βόμβα ΣΚΑΙ, αποκάλυψη: Βίντεο ντοκουμέντο δείχνει τους δράστες. Ποιοι είναι, θρίλερ [video]

Ποιοι οι δράστες που έβαλαν βόμβα στο ΣΚΑΙ;

Κάμερα ασφαλείας που λειτουργεί στην ταράτσα του κτιρίου, όπου στεγάζονται τα γραφεία του ομίλου ΣΚΑΪ και της εφημερίδας «Η Καθημερινή», κατέγραψε το αυτοκίνητο των δραστών της βομβιστικής επίθεσης.

Πρόκειται για το σκουρόχρωμο Opel που βρέθηκε καμένο στα Άνω Πετράλωνα.

Από την επεξεργασία του βίντεο προκύπτει ότι οι δράστες κινήθηκαν επί της οδού Εθνάρχου Μακαρίου στο ρεύμα προς Πειραιά και αφού τοποθέτησαν τη βόμβα στο μεταλλικό κιγκλίδωμα, στο πλάι του δρόμου, διέφυγαν κάνοντας αναστροφή στο φανάρι, έξω ακριβώς από το κτίριο με κατεύθυνση προς Μοσχάτο-Καλλιθέα.

Ποιοι αποτελούν τον βασικό πυρήνα της τρομοκρατικής οργάνωσης που σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία κρύβεται πίσω από την τρομοκρατική επίθεση στον ΣΚΑΪ.

Οκτώ άτομα που κινούνται στο χώρο των αντιεξουσιαστών -κάποιοι εκ των οποίων δίνουν πολύ συχνά το «παρών» στις δικαστικές αίθουσες για να συμπαρασταθούν στον αρχιτρομοκράτη του «Επαναστατικού Αγώνα» Νίκο Μαζιώτη- εκτιμούν οι Αρχές ότι αποτελούν το βασικό πυρήνα της τρομοκρατικής οργάνωσης «Ομάδα Λαϊκών Αγωνιστών» που, όπως όλα δείχνουν, βρίσκεται πίσω από το χτύπημα στον ΣΚΑΪ.

Σύμφωνα με το CNN Greece, στην Αντιτρομοκρατική είναι πεπεισμένοι ότι όταν δημιουργήθηκε αρχικά η οργάνωση, τα μέλη της ήταν περισσότερα. Ορισμένοι, όμως, οδηγήθηκαν στη φυλακή για ποινικές και μη εκκρεμότητες, με αποτέλεσμα η οργάνωση να αποδεκατιστεί.

Το γεγονός, μάλιστα ότι ενώ αρχικά οι επιθέσεις ήταν με καλάσνικοφ και ξαφνικά η οργάνωση άρχισε τα χτυπήματα μόνο με βόμβες, κάνει τις Αρχές να πιστεύουν ότι η απώλεια αυτών των μελών ανάγκασε την οργάνωση να αναζητήσει άλλες επιλογές.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.