Ελένη Τοπαλούδη, ανατριχιαστικό: “Τη χαστούκιζαν, της έριξαν το σίδερο…” Λεπτομέρειες, μαρτυρικός θάνατος

Ποιες οι λεπτομέρειες για Ελένη Τοπαλούδη;

Το μαρτύριο της 21χρονης φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη στα χέρια των δολοφόνων της – Λεπτό προς λεπτό οι τελευταίες στιγμές του κοριτσιού στα χέρια του 19χρονου Αλβανού και του 21χρονου Ροδίτη – Φρίκη και ανατριχίλα από τις αποκαλύψεις

Οι αποκαλύψεις για τον τρόπο που δολοφονήθηκε η 21χρονη Ελένη Τοπαλούδη έχουν προκαλέσει οργή στο πανελλήνιο. Οι τελευταίες της στιγμές προκαλούν ανατριχίλα και είναι αδύνατον να χωρέσει σε ανθρώπου νου η φρικαλεότητα του εγκλήματος.

Η νεαρή φοιτήτρια Ελένη Τοπαλούδη φέρεται να έκανε απέλπιδες προσπάθειες να γλιτώσει από τα χέρια των βιαστών και δολοφόνων της, στις τελευταίες βασανιστικές στιγμές, προτού την πετάξουν τραυματισμένη στη θάλασσα.

Οι λεπτομέρειες για τα όσα πέρασε στα χέρια του 19χρονου Αλβανού και του 21χρονου Ροδίτη λύγισαν ακόμα και την ανακρίτρια που αδυνατούσε να πιστέψει την ωμότητα των πράξεων τους.

Οι δύο κατηγορούμενοι περιέγραψαν στην απολογία τους με κάθε λεπτομέρεια τα όσα συνέβησαν στην εξοχική κατοικία του 21χρονου Ροδίτη καθώς και τις τελευταίες στιγμές του θύματος.

Μέχρι και οι έμπειροι αξιωματικοί σοκαρίστηκαν από την ψυχραιμία και νηφαλιότητα του 19χρονου αλβανικής καταγωγής κατηγορουμένου, ο οποίος ενώ είχε ήδη ομολογήσει, τους περιέγραφε ξανά τη διαδρομή για το σπίτι στο οποίο οι δύο νεαροί βασάνισαν την Ελένη Τοπαλούδη.

«Σαν να έλεγε κάποια απλή ιστορία, ένα παραμύθι», είπε χαρακτηριστικά ανώτατος αξιωματικός στη χθεσινή παρουσίαση της υπόθεσης στο Αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος.

Σύμφωνα με τα όσα έγινα γνωστά, η Ελένη Τοπαλούδη είχε δώσει ραντεβού με τον 19χρονο Αλβανό κάτω από το σπίτι της. Της είχε πει πως θα περάσει να την πάρει για να πάνε μία βόλτα.

Όπως φάνηκε και στο βίντεο ντοκουμέντο, ο νεαρός πηγαίνει στο σπίτι της φοιτήτριας και την καλεί να κατέβει κάτω. Εκείνη κατέβηκε μετά από περίπου 10 λεπτά, χαιρετώντας και φιλώντας τον μελλοντικό της δολοφόνο.

Μπαίνοντας στο αυτοκίνητο συναντά και τον 21χρονο Ροδίτη ο οποίος της λέει πως θα πάνε όλοι μαζί στο εξοχικό του.

Εκεί ξεκινούν όλα…

Οι δύο νεαροί ζητούν από την Ελένη να συνευρεθούν ερωτικά και οι τρεις μαζί. Εκείνη αρνείται και τότε αρχίζει ο μεγάλος καβγάς. Τη χτυπούν με γροθιές και χαστούκια ενώ παίρνουν το ηλεκτρικό σίδερο και τη χτυπούν με δύναμη στο κεφάλι. Η 21χρονη Ελένη Τοπαλούδη ζαλίζεται και πέφτει ημιλυπόθυμη στο πάτωμα. Εκείνοι προσπαθούν να τη συνεφέρουν ενώ όπως παραδέχτηκαν είχαν καταναλώσει ποσότητα αλκοόλ. Τους παρακαλεί να την πάνε στο νοσοκομείο αλλά αρνούνται υπό το φόβο της καταγγελίας στην αστυνομία.

Οι δύο κατηγορούμενοι βάζουν την Ελένη Τοπαλούδη γ@μνή στη θέση του συνοδηγού με την προϋπόθεση να τη μεταφέρουν στο νοσοκομείο, το οποίο επιζητούσε η ίδια απεγνωσμένα. «Πρέπει να το τελειώσουμε απόψε», φέρεται να λέει ένας εκ των δύο και αντί για το νοσοκομείο κατευθύνεται στην ερημική παραλία της Φώκιας στους Πευκούς.

Τα όσα ακολουθούν προκαλούν ακόμα μεγαλύτερη φρίκη. Οι δράστες φέρονται να βίασαν την κοπέλα η οποία ήταν σε τραγική κατάσταση και στη συνέχεια την πέταξαν στα βράχια. Η άτυχη κοπέλα ήταν αδύνατον να σωθεί. Βρήκε τραγικό θάνατο από πνιγμό.

Μέσα από τις καταθέσεις, αποκαλύπτεται πως οι κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και η απόπειρα πνιγμού είχαν γίνει δύο ώρες πριν από τον πνιγμό, ενώ σημειώνεται ότι τα τραύματά της ήταν δυνητικά θανατηφόρα από μόνα τους, αν δεν μεσολαβούσε ο πνιγμός.

Οι αποτρόπαιες πράξεις των δύο κατηγορουμένων δεν εξαντλούνται στο χτύπημα στο κεφάλι της Ελένης με ηλεκτρικό σίδερο, αλλά και στις πράξεις τους πριν και μετά από το έγκλημα. Υπάρχουν ευρήματα που δείχνουν ότι κακοποιήθηκε βάναυσα, ενώ αφού οι κατηγορούμενοι πέταξαν την άτυχη Ελένη στα βράχια της παραλίας Φώκιας, επέστρεψαν στο εξοχικό στη Λίνδο για να εξαφανίσουν τα τεκμήρια.

Σύμφωνα με τα στοιχεία, οι δυο κατηγορούμενοι ήταν τόσο ψύχραιμοι που αφού γρονθοκόπησαν στο κεφάλι την Ελένη, αφού της πέταξαν ένα σίδερο στο κεφάλι και την έγδυσαν και την πέταξαν ζωντανή στο βράχια, επέστρεψαν στο τόπο που βασάνιζαν την κοπέλα, καθάρισαν το σπίτι και πήγαν ξανά στην απομακρυσμένη παραλία.

Εκεί πέταξαν τα ρούχα τους, τα ρούχα της κοπέλας, τα σφουγγάρια, τη σφουγγαρίστρα και το σίδερο με το οποίο τη χτύπησαν. Μετά πήγαν σπίτι τους και κοιμήθηκαν. Στο σπίτι του Ελληνα κατηγορούμενου, οι άνδρες της Αστυνομίας, εκτός από τα αίματα εντόπισαν και τη βάση του σίδερου, το οποίο βρήκαν οι δύτες της Μονάδας Υποβρύχιων Αποστολών Λιμενικού.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.