Νεκρή 21χρονη φοιτήτρια στη Ρόδο: Πώς βρέθηκε στα βράχια μόνο με το σουτιέν. Εξελίξεις

Άγριο έγκλημα η δολοφονία της 21χρονης φοιτήτριας που βρέθηκε νεκρή μόνο με το σουτιέν σε βράχια της Ρόδου;

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για την νεαρή κοπέλα που εντοπίστηκε νεκρή στην περιοχή «Φώκια» στους Πεύκους της Λίνδου, στη Ρόδο, καθώς όλα τα μέχρι τώρα στοιχεία δείχνουν πως πρόκειται για εγκληματική ενέργεια, όπως γράφει η εφημερίδα Ροδιακή.

Η άτυχη 21χρονη φοιτήτρια, στην οποία ανήκει το πτώμα, σπούδαζε τα τελευταία τρία χρόνια στο νησί.

Η αναγνώρισή της έγινε από το τατουάζ που έφερε στη γάμπα του δεξιού της ποδιού, ένα τριαντάφυλλο σε χρώμα μαύρο και κόκκινο.

Συγκλονισμένοι οι γονείς αλλά και οι συγγενείς της άτυχης κοπέλας αδυνατούν να πιστέψουν αυτό που έχει συμβεί στο παιδί τους και ζητούν απαντήσεις στα ερωτήματα που προκύπτουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο θάνατος της 21χρονης φοιτήτριας από το Διδυμότειχο οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια, καθώς δεν υπάρχουν οι οποιεσδήποτε ενδείξεις για ατύχημα ή αυτοχειρία.

Μάλιστα στο σώμα της φέρεται να υπάρχουν και άλλα χτυπήματα από αυτά που της προκάλεσαν τα βράχια ή η θάλασσα!

Σημαντικό στοιχείο είναι επίσης και ο χρόνος θανάτου της 21χρονης φοιτήτριας στη Ρόδο, ο οποίος προσδιορίζεται το προηγούμενο βράδυ ή ακόμα και τα ξημερώματα της 28ης Νοεμβρίου, της ημέρας δηλαδή κατά την οποία εντοπίστηκε η σορός της.

Από την ιατροδικαστική αναμένεται να προκύψουν και άλλα συμπεράσματα τις επόμενες ημέρες με την έκδοση των αποτελεσμάτων από τις τοξικολογικές και άλλες εξετάσεις που έχουν γίνει.

Σημαντικά ερωτηματικά άλλωστε δημιουργεί και το γεγονός ότι η κοπέλα δεν φορούσε ρούχα παρά μόνο το στηθόδεσμό της, ενώ και στη γύρω περιοχή, παρά τις έρευνες που έγιναν από τους Λιμενικούς δεν βρέθηκαν δικά της αντικείμενα.

Ωστόσο το στοιχείο αυτό επιβεβαιώνει εν μέρει το σενάριο ότι η 21χρονη μεταφέρθηκε στην περιοχή της Λίνδου με ή χωρίς τις αισθήσεις της.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.