Γκλέτσος: Γιατί πραγματικά αποχώρησε από κούρσα για Περιφερειάρχης Στερεάς. Τι κρύβει η δήλωση του

Γιατί πραγματικά ο Απόστολος Γκλέτσος αποχώρησε από την κούρσα για Περιφερειάχρης Στερεάς Ελλάδας; Τι κρύβεται πίσω από τη λακωνική δήλωση;

Αίσθηση έκανε η δήλωση αποχώρησης / παραίτησης του Απόστολου Γκλέτσου από υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας.

Αν και η δήλωση του ήταν λακωνική, ήδη έφτασαν στο fimes.gr οι πρώτες πληροφορίες για τους πραγματικούς λόγους της αποχώρησης Γκλέτσου.

Την προτελευταία μέρα του χρόνου επέλεξε ο Απόστολος Γκλέτσος για να ανακοινώσει την απόσυρσή του από την κούρσα για την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.

Η κίνηση του επικεφαλής της Ενωτικής Περιφερειακής Κίνησης και δημάρχου Στυλίδας δεν αναμενόταν, αφού μόλις πριν από λίγες μέρες είχε δημοσιοποιήσει τα ονόματα των πρώτων υποψηφίων της εκλογικής λίστας του.

Ο Απόστολος Γκλέτσος επικαλείται προσωπικούς και, κυρίως, οικονομικούς λόγους.

Η ανακοίνωση του Απόστολου Γκλέτσου για την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας έχει ως εξής:

«Εγκαταλείπω την κούρσα για τη διεκδίκηση της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας για προσωπικούς αλλά κυρίως οικονομικούς λόγους.

Ευχαριστώ όλους αυτούς που ήταν μαζί μου αλλά τους αποδεσμεύω.

Απόστολος Γκλέτσος»

Σύμφωνα με πληροφορίες του fimes.gr, δύο ήταν οι κύριοι λόγοι που οδήγησαν τον Απόστολο Γκλέτσο στην εγκατάλειψη της κούρσας για Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας.

Ο πρώτος έχει να κάνει όντως με το οικονομικό και φυσικά τη συμμετοχή του στο Τατουάζ, που του αποφέρει πολύ περισσότερα χρήματα από την καριέρα στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. Και ο Απόστολος πρέπει να κοιτάξει και τα προς το ζην του.

Ο δεύτερος είναι κάτι που ακουγόταν εδώ και καιρό, και ήδη οι οπαδοί του, του γράφουν στα σχόλια κάτω από την ανάρτηση του: “Σε ακολουθούμε σε ο,τι πορευτείς !!! Μαζί σου Δήμαρχε, ισως στην Κεντρική πολιτική Σκηνή…”, γράφει ένας σχολιαστής και κάτι παραπάνω μπορεί να ξέρει.

Η αλήθεια είναι, όπως μαθαίνουμε στο fimes.gr, οτι τώρα που οι Δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές θα συμπέσουν με τις Εθνικές, σίγουρα υπάρχει κάποια θέση πολύ καλύτερη – και ψηφοθηρικά πιο αποδοτική – για τον Απόστολο Γκλέτσο από αυτή του Περιφερειάρχη…

Διαβάστε με ποιο κόμμα έκπληξη κατεβαίνει ο Απόστολος Γκλέτσος στις εκλογές και ποιον έδειρε ο Απόστολος Γκλέτσος με μπουνιά.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.