Δαυίδ Καναβός: Ποιος ο 24χρονος παίκτης The Voice που πέθανε. Αιτία θανάτου [video]

Ποιος είναι ο 24χρονος Δαυίδ Καναβός παίκτης The Voice που πέθανε;

Ο 24χρονος Δαυίδ Καναβός είχε επιλέξει να πάει με την ομάδα του Πάνου Μουζουράκη και παρόλο που δεν έφτασε στον τελικό, ο τραγουδιστής τον είχε συμπεριλάβει ως μέλος της ομάδας του στις εμφανίσεις του.

Θλίψη προκάλεσε ο χαμός του μόλις 24 ετών τραγουδιστή του The Voice, Δαυίδ Καναβού.

O θάνατός του ανακοινώθηκε από τον μαέστρο του παιχνιδιού, Τόνι Κονταξάκη, ο οποίος συνεργαζόταν με όλους τους παίκτες. “Χάσαμε ένα δικό μας παιδί, κρίμα”, έγραψε στο Facebook.

Ο Δαυίδ Καναβός ήταν στο περσινό The Voice και είχε δηλώσει ότι έπασχε από ανοσοανεπάρκεια η οποία τελικά αποδείχτηκε μοιραία για τη ζωή του.

Είχε επιλέξει να πάει με την ομάδα του Πάνου Μουζουράκη και παρόλο που δεν έφτασε στον τελικό, ο τραγουδιστής τον είχε συμπεριλάβει ως μέλος της ομάδας του στις εμφανίσεις του με τον Πάνο Σουρούνη.

Σπούδασε Παιδαγωγικά στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, ωστόσο πάντα η μεγάλη του αγάπη αποτελούσε το τραγούδι. Γι’ αυτό και δήλωσε συμμετοχή στο The Voice of Greece για να κυνηγήσει το όνειρό του.

Στο Facebook έγραφε: “Ζήσε τη κάθε μέρα με το κεφάλι ψηλά και να σκέφτεσαι πάντα θετικά”. Τον Νοέμβριο του 2018 είχε κλείσει τα 24 του χρόνια.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε από ποιες σοβαρές ασθένειες πάσχουν οι διάσημοι στην Ελλάδα και τον κόσμο.