Ξεφτίλα Χίου για Ειρήνη Καζαριάν: Τσόντ@, πίπ@ και εμπλοκή κριτή. Βρώμικο παιχνίδι

Ποιο το εμετικό δημοσίευμα του Στέφανου Χίου για την Ειρήνη Καζαριάν;

Σάλος έχει ξεσπάσει από χθες λόγω του πρωτοσέλιδου δημοσιεύματος της εφημερίδας «Μακελειό», που εμπλέκει τη νικήτρια του «Greece’s Next Top Model», Ειρήνη Καζαριάν σε μια «βρόμικη» ιστορία.

Σύμφωνα με αυτό, η νεαρή Ειρήνη Καζαριάν φέρεται ότι πρωταγωνιστεί σε sεx tape εμφανιζόμενη γονυπετής να προσφέρει… καυτές υπηρεσίες σε στέλεχος του καναλιού του Star.

Το σχετικό δημοσίευμα-ντροπή, μάλιστα, εκτός από τις πιπεράτες λεπτομέρειες, έβγαλε στη φόρα και στοπ καρέ φωτογραφικά στιγμιότυπα από το βίντεο με τις πολύ «ιδιαίτερες» στιγμές των δύο πρωταγωνιστών.

Ακόμη, στο “ρεπορτάζ” της εφημερίδας αναφέρεται ότι ο άνδρας που δέχεται την «περιποίηση» της υποτιθέμενης μελαχρινής Ειρήνης Καζαριάν είναι μέλος της παραγωγής και συνεργάτης του τηλεοπτικού σταθμού της Κάτω Κηφισιάς, αφήνοντας αιχμές ότι ήταν εκείνος που φρόντισε ώστε η 21χρονη παίκτρια να φτάσει μέχρι τον τελικό του «GNTM» και να κατακτήσει τον πολυπόθητο τίτλο.

Οπως σημειώνεται, μάλιστα, η λήψη του οπτικού υλικού πραγματοποιήθηκε με την κάμερα του κινητού του σeξουαλικού παρτενέρ της κοπέλας.

Το ανυπόγραφο δημοσίευμα αναφέρει στη συνέχεια ότι χρονικά το βίντεο ίσως να τραβήχτηκε αμέσως μετά την πρόσφατη λήξη του διαγωνισμού μοντέλων, οπότε το ερμηνεύει ως αντάλλαγμα για τη βοήθεια που της παρείχε κατά τη διάρκεια του reality.

Πρόκειται για ένα εμετικό δημοσίευμα και μία απίστευτη διαπόμπευση της Ειρήνης Καζαριάν, που αν παρατηρήσετε τις εικόνες θα αντιληφθείτε πως δεν είναι εκείνη η πρωταγωνίστρια.

Όσον αφορά στα σχόλια περί παρτενέρ, το δημοσίευμα αγγίζει τα όρια του εξοργιστικού, καθώς πρόκειται για έναν άνθρωπο παντρεμένο, που ουδέποτε έδωσε δικαιώματα για την προσωπική του ζωή.

Αυτό που απομένει να δούμε είναι ποιοι θέλησαν να εμπλέξουν την Ειρήνη Καζαριάν με ροζ βίντεο, αλλά και την αντίδραση της ίδιας που βρέθηκε στο επίκεντρο μιας «βρόμικης ιστορίας».

Όπως και να έχει, και οι δύο πλευρές αναμένεται να κινηθούν νομικά, καθώς το ζήτημα είναι εξαιρετικά σοβαρό!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.