24χρονος Σπύρος Θωμάς: Από τι πέθανε ξαφνικά ο εύζωνας. Νέα στοιχεία, μυστήριο, κηδεία

Από τι πέθανε ο 24χρονος εύζωνας Σπύρος Θωμάς;

Συγκλονίζει το πανελλήνιο ο ξαφνικός χαμός του 24χρονου Σπύρου Θωμά.

Σοκαρισμένο είναι το πανελλήνιο από τον ξαφνικό θάνατο του εύζωνα, Σπύρου Θωμά, με το 24χρονο παλικάρι να φεύγει από τη ζωή εντελώς αιφνιδιαστικά, βυθίζοντας στο πένθος την Πάτρα.

Οι αποκαλύψεις διαδέχονται η μια την άλλη, με τις τελευταίες εξελίξεις να αναφέρουν πως στις καθιερωμένες εξετάσεις κατά την ΕΣΣΟ, δεν υπήρξε η παραμικρή ένδειξη προβλήματος στην υγεία του Σπύρου Θωμά.

Μάλιστα, ο 24χρονος εύζωνας ήταν και επαγγελματίας μπασκετμπολίστας, έχοντας υποβληθεί σε εξονυχιστικούς ιατρικούς ελέγχους από τους οποίος ουδέποτε προέκυψε κάποιο ανησυχητικό εύρημα.

Ο 24χρονος νέος, απο την Πάτρα, έκανε κανονικα τη μονόωρη υπηρεσία του στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη το μεσημέρι, 01:00 με 02:00, χωρις κανένα πρόβλημα και το βράδυ, 07:00 με 08:00, έκανε την δεύτερη.

Γυρισε κι από αυτήν κανονικά στις εγκαταστάσεις της προεδρικής φρουράς και κάποια στιγμή ξαπλωσε. Στις 10:00 τον προσέγγισαν δυο στρατιώτες για να σηκωθεί να παρουσιαστεί στο νυκτερινό προσκλητήριο Εκείνος προσπαθησε να σηκωθεί απο το κρεβάτι, αλλά αμεσως έπεσε λιποθυμος στο πάτωμα. Διακομίστηκε στο 401 όπου απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Προεδρίας της Δημοκρατίας, η εκφορά της σορού θα πραγματοποιηθεί με όλες τις προβλεπόμενες στρατιωτικές τιμές, σήμερα Σάββατο 23 Φεβρουαρίου, στις 15:00, από τον Ιερό Ναό Αγίου Ελευθερίου Πατρών.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.