Ειρήνη Λαγούδη σοκ: Ποιος ο δολοφόνος. Έπεσαν οι μάσκες “Δεν υπάρχει άλλοθι”. Όνομα

Ποιες οι εξελίξεις για την Ειρήνη Λαγούδη;

Αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει για την εξιχνίαση της πολύκροτης υπόθεσης του θανάτου της Ειρήνης Λαγούδη από την Κατοχή Αιτωλοακαρνανίας, που το μισοκαμένο πτώμα της βρέθηκε μέσα στο αυτοκίνητό της, στην παραλία Φωτμού της λίμνης Τριχωνίδας τον Ιανουάριο του 2018.

Ο δικηγόρος της οικογένειας Λαγούδη κ. Βασίλης Ταουξής μίλησε στο Newsbomb.gr αποκαλύπτωντας πως τόσο ο ίδιος όσο και οι Αρχές γνωρίζουν τους δολοφόνους της 44χρονης μητέρας Ειρήνη Λαγούδη και εντός των επόμενων ημερών θα υπάρξουν επίσημες ανακοινώσεις.

Ερωτηθείς για το ποιος είναι τελικά ο άνθρωπος που σκότωσε την Ειρήνη Λαγούδη, ο κ. Ταουξής επιβεβαιώνει πως πρόκειται για τον βασικό ύποπτο της υπόθεσης, τον άνθρωπο που γνώριζε πολύ καλά η 44χρονη και ήταν πολύ αγαπημένο της πρόσωπο.

Θυμίζουμε πως το άτομο αυτό, στενότατος φίλος της Ειρήνης, έχει κληθεί να καταθέσει πάρα πολλές φορές για την υπόθεση, ωστόσο, ο ίδιος προβάλει ως άλλοθι το γεγονός ότι την ημέρα της δολοφονίας βρισκόταν εκτός Αγρινίου. Σύμφωνα ωστόσο με τον κ. Ταουξή, το συγκεκριμένο άλλοθι – όπως και πολλά άλλα που έχει προβάλει το συγκεκριμένο πρόσωπο – έχουν καταπέσει πλήρως.

«Ξέρω ποιος ή ποιοι έβγαλαν την Ειρήνη από τη μέση. Περιμένω από την ανακρίτρια να προχωρήσει τη διαδικασία και να αποκαλυφθούν οι ένοχοι. Δεν καταλαβαίνω αυτή την καθυστέρηση από την πλευρά της ανακρίτριας.

Ελπίζω τις επόμενες ημέρες να καλέσει τους βασικούς υπόπτους σε απολογία, διαφορετικά, αν με φτάσουν στα άκρα θα αποκαλύψω εγώ ποιοι σκότωσαν την Ειρήνη Λαγούδη», διαμηνύει ο πρόεδρος της Ένωσης Ποινικολόγων και Μαχόμενων Δικηγόρων.

Όπως τονίζει ο κ. Ταουξής, τόσο ο βασικός ύποπτος όσο και άλλα άτομα που εκτιμάται ότι έχουν εμπλοκή στην υπόθεση δεν ελέγχονται μόνο για την υπόθεση Λαγούδη, αλλά και για υποθέσεις ναρκωτικών και τοκογλυφίας και εντός των επόμενων ημερών θα δοθούν ονόματα στη δημοσιότητα.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.

3 Σχόλια

  1. ΠΡΕΠΕΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΝΑ ΒΡΕΙ ΑΚΡΗ ΚΑΙ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΔΡΑΣΤΕΣ ΣΤΟ ΕΔΩΛΙΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΟΙ ΞΕΧΑΣΕΙ.1.ΥΠΟΘΕΣΗ ΛΑΓΟΥΔΗ.2.ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΟΕΜΤΖΗ ΑΠΟ ΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΑΣΑ ΕΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ.3.ΥΠΟΘΡΣΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΜΑΡΦΙΝ ΜΕ ΝΕΚΡΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ.5.ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΕΩΣ ΤΩΡΑ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΟΝ ΛΟΓΓΟ ΑΙΓΙΟΥ.5.ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ 6.ΦΥΛΑΚΕΣ.
    ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΑΣ.

  2. Παρακολουθώ εξ’ αρχής όλα τα συμβάντα με την υπόθεση του θανάτου της Ειρήνης Λαγούδη.
    Έχω καταλήξει από τις πρώτες μέρες ότι είναι στυγερό έγκλημα με θύτη γνωστό της ίσως άτομα, βοηθούμενος από άλλα «στενά» του πρόσωπα. Κάθε μέρα προέκυπταν επιβαρυντικά στοιχεία (θέλεις με το κινητό, θέλεις με το Βάιμπερ, θέλεις με τα πλαστά μηνύματα ή ό,τι άλλο έκανε το γεγονός αληθοφανές για «αυτοχειρία»
    Ποιόν εξυπηρετεί η διαστρέβλωση ; Ποιος προσπάθησε να περάσει μηνύματα για αυτοχειρία»; και πολλά άλλα ποιός: εξεταζόμενα ανεπειρέαστα οδηγούν σε λύσεις….
    Εξετάζοντας λοιπόν ευρήματα, στοιχεία, συγκυρίες, δηλώσεις και ειδική συμπεριφορά των εμπλεκομένων και υπόπτων, οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια στο φονιά (αυτόν που έκανε τη σκηνοθεσία), ο οποίος μπορεί και να μην ήταν παρών τη στιγμή της πυροδότησης από την παρέα του.
    Πιστεύω να καταλήξει στο ίδιο αποτέλεσμα και η ενδελεχής έρευνα της δικαιοσύνης η οποία καθυστερεί μάλλον για λόγους συγκέντρωσης τεκμηρίων ώστε να μην υπάρχει η παραμικρή αμφιβολία για την ταυτότητα των δολοφόνων !

  3. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΟΙΟΣ Η ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΗΣ ΛΑΓΟΥΔΗ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΤΩΡΑ ΕΡΕΥΝΩΝ.
    ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΑΝΟΙΧΤΑ Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΣ ΑΦΗΣΕΙ ΤΑ ΜΙΣΟΛΟΓΑ.
    ΟΛΑΟΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.

Comments are closed.

Οι προσφορές συνεχίζονται. Δείτε 12+1 online καταστήματα με μεγάλες προσφορές:

  1. Public
  2. Κωτσόβολος
  3. E-shop
  4. ΑΒ Βασιλόπουλος
  5. e-Fresh.gr
  6. Μουστάκας
  7. DPAM
  8. Prince Oliver
  9. Funky Buddha
  10. Cosmos Sport
  11. Celestino
  12. Allazorevma.gr
  13. Aegean airlines