Δολοφονία 64χρονου Χαλάνδρι, ανατροπή: Ήθελαν να τον σκοτώσουν το 2003 αλλά έκαναν λάθος και…

Ποια τα νέα στοιχεία για την δολοφονία του 64χρονου μεσίτη στο Χαλάνδρι;

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση της άγριας δολοφονίας του 64χρονου μεσίτη στο Χαλάνδρι, καθώς στις έρευνες «μπήκε» μια παλιά δολοφονία, που φέρεται να έχει έμμεση σχέση με το πτώμα του Χαλανδρίου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του newsit.gr, αναζητώντας στοιχεία για το παρελθόν του 64χρονου οι αστυνομικοί έπεσαν πάνω σε μια δολοφονία που είχε σημειωθεί το 2003 στο Νέο Κόσμο, με θύμα έναν ιδιοκτήτη πρακτορείου ΟΠΑΠ.

Εκείνη την εποχή στον ίδιο δρόμο διατηρούσε επίσης πρακτορείο ο 64χρονος μεσίτης, ο οποίος όμως έπειτα από αυτή την δολοφονία είχε θορυβηθεί, είχε κλείσει άρον άρον το πρακτορείο και είχε εξαφανιστεί από την περιοχή, χρωστώντας μάλιστα ενοίκια στην ιδιοκτήτρια του ακινήτου.

Ενάμιση χρόνο έπειτα από αυτή την δολοφονία, ο ίδιος άνθρωπος ζητούσε από την Αστυνομία προστασία λόγω της δολοφονίας που είχε σημειωθεί στο Νέο Κόσμο, καθώς ο ίδιος είχε ανοίξει άλλο πρακτορείο ΟΠΑΠ αυτή την φορά στο Λαγονήσι!

Κι αυτό γιατί για την δολοφονία του άτυχου ιδιοκτήτη πρακτορείου ΟΠΑΠ στο Νέο Κόσμο, ακουγόταν πως επρόκειτο για εκτέλεση και μάλιστα για λάθος εκτέλεση, καθώς ο οπλοφόρος ήθελε να μπει σε άλλο πρακτορείο.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.