Ρουβάς: Ποια η αλήθεια για υποψηφιότητα με Νέα Δημοκρατία. Βουλή ή Ευρωβουλή

Πού κατεβάζει η Νέα Δημοκρατία τον Σάκη Ρουβά;

Tις τελευταίες ημέρες έχει προκαλέσει ερωτιματικά το ενδεχόμενο υποψηφιότητας του Σάκη Ρουβά στις ευρωεκλογές με την Νέα Δημοκρατία.

Πέρυσι, μετά την έντονη φημολογία για κάθοδο του δημοφιλούς καλλιτέχνη στην πολιτική, ο κ. Μητσοτάκης είχε πει : «Θέλω πολύ να με υποστηρίξει ο Σάκης Ρουβάς στην προεκλογική περίοδο, αλλά δεν θα είναι στο ψηφοδέλτιό μας».

Από την πλευρά του, ο Σάκης Ρουβάς είχε πει ότι η πολιτική τον ενδιαφέρει και ότι, αν έρθει η στιγμή που θα αισθανθεί την ανάγκη να εμπλακεί σε αυτήν, θα το κάνει.

Η αλήθεια είναι οτι υποψηφιότητα του δεν ισχύει ,αφού διέψευσαν τα σχετικά δημοσιεύματα στην Πειραιώς!

Σάκης Ρουβας: Βουλή η Ευρωβουλή;

Στην ευρωλίστα της Νέας Δημοκρατίας έχουν μείνει κενές οκτώ θέσεις, δεν θα βρίσκεται μέσα σε αυτές όμως ο Σάκης Ρουβάς. Προϊδεάζουν όμως για εκπλήξεις όταν θ’ ανακοινωθούν αυτά τα οκτώ ονόματα!

Μπορεί ο Σάκης να μην είναι τελικά υποψήφιος στις ευρωεκλογές αλλά αποκλειστικές πληροφορίες τον θέλουν πιθανώς να κατεβαίνει στις Εθνικές εκλογές, αφού μάλιστα ο γνωστός καλλιτέχνης εδώ και καιρό φλερτάρει με την ιδέα της ενεργού εμπλοκής του στην πολιτική, κάτι που μάλλον δείχνει να λαμβάνει σάρκα και οστά.

Το όνομα του τραγουδιστή είχε ακουστεί ξανά στο παρελθόν ως υποψηφίου είτε στη Β’ Αθηνών είτε στην Περιφέρεια Αττικής!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.