Δημοσκόπηση Kapa Research, Θεσσαλονίκη: Πρώτος με διαφορά ο Ταχιάος αλλά ανατροπή στη 2η θέση

Τι δείχνει η δημοσκόπηση της Kapa Research για τον Δήμο Θεσσαλονίκης;

Πρωτιά του Νίκου Ταχιάου και μάχη της Κατερίνας Νοτοπούλου με τον Γιώργο Ορφανό για τη δεύτερη θέση καταγράφει δημοσκόπηση της εταιρείας Kapa Research ενόψει των δημοτικών εκλογών στον δήμο Θεσσαλονίκης, η οποία διενεργήθηκε για λογαριασμό του Thestival.gr.

Στην ερώτηση της δημοσκόπησης της Kapa Research ποιον είναι πιο πιθανό να ψηφίζατε εάν την επόμενη Κυριακή είχαμε εκλογές, ο Νίκος Ταχιάος αναδεικνύεται πρώτος με ποσοστό 17,4% και ακολουθεί η Κατερίνα Νοτοπούλου με 10,7%.

Τρίτος με μικρή διαφορά και ποσοστό 10% έρχεται ο ανεξάρτητος υποψήφιος Γιώργος Ορφανός, ενώ την πεντάδα ολοκληρώνουν ο Σπύρος Βούγιας με ποσοστό 8,5% και ο Παναγιώτης Ψωμιάδης με 8,2%.

Ενδιαφέρον παρουσιάζουν και οι απαντήσεις των συμμετεχόντων για το “δίπολο” του δευτέρου γύρου.

Στο δίλημμα “Νίκος Ταχιάος- Κατερίνα Νοτοπούλου” ο υποψήφιος της ΝΔ έχει σαφές προβάδισμα με 42% έναντι της υποψήφιας του ΣΥΡΙΖΑ η οποία συγκεντρώνει ποσοστό 24%.

Μικρότερη διαφορά καταγράφεται στον δεύτερο γύρο μεταξύ Νίκου Ταχιάου και Γιώργου Ορφανού. Στην αναμέτρηση των δύο αντρών, σύμφωνα με την δημοσκόπηση της Kapa Research, νικητής βγαίνει ο υποψήφιος της ΝΔ με 37%, ενώ ο Γιώργος Ορφανός συγκεντρώνει ποσοστό 26%.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.