Νίκος Μεταξάς, εξελίξεις: Ο Ορέστης κατονόμασε το 7ο πτώμα. “Στην Ελλάδα…”

Ποια η νέα ομολογία του Νίκου Μεταξά;

Στο δικαστήριο οδηγήθηκε εκ νέου, το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου, ο 35χρονος Νίκος Μεταξάς, για τις δολοφονίες πέντε γυναικών και δύο κοριτσιών, που φέρεται να έχει παραδεχθεί ότι διέπραξε.

Η δικαστής χαρακτήρισε εύλογες τις υποψίες ότι ο Νίκος Μεταξάς συνδέεται και με τα επτά εγκλήματα και κρίνοντας δικαιολογημένο το αίτημα της Αστυνομίας, ανανέωσε για οκτώ ημέρες το διάταγμα κράτησής του.

Ο Νίκος Μεταξάς, σύμφωνα με το ΡΙΚ, κατονόμασε το έβδομο θύμα του, μέσα από πολυσέλιδες ιδιόχειρες σημειώσεις του, στις οποίες ομολογεί τα φρικιαστικά εγκλήματα.

Πρόκειται για μια γυναίκα από το Νεπάλ, την Κάτχα Ανού, το πτώμα της οποίας εντοπίστηκε σε πηγάδι, στο πεδίο βολής Ξυντούς, κοντά στην Ορούντα, καθ’ υπόδειξιν του κατηγορούμενου.

Ο Νίκος Μεταξάς, βρίσκεται αντιμέτωπος με τα αδικήματα του φόνου εκ προμελέτης, της απαγωγής προσώπου με σκοπό τον άδικο περιορισμό και τον φόνο, καθώς και της παρέμβασης σε δικαστική διαδικασία.

Οι έρευνες και για τις επτά υποθέσεις συνεχίζονται, ενώ μέχρι στιγμής έχουν ληφθεί 250 καταθέσεις και αναμένονται άλλες 150. Αναμένεται επίσης να εκδοθούν νέα εντάλματα έρευνας σε οικίες θυμάτων.

Σύμφωνα με κυπριακά ΜΜΕ, ο «Ορέστης» φέρεται να δήλωσε πως δεν υπάρχουν άλλα θύματα πέραν των επτά γυναικών για τις οποίες ήδη έχει ομολογήσει.

Η κυνική παραδοχή για την Ελλάδα:

Οι αστυνομικοί που ανακρίνουν τον 35χρονο serial killer, τον ρώτησαν αν έχει δράσει στην Ελλάδα.

«Δεν έχω πειράξει καμία γυναίκα στην Ελλάδα. Δεν γνωρίζω καλά τα μέρη εκεί, οπότε δεν είχα πού να θάψω κάποια γυναίκα», φέρεται να απάντησε, σύμφωνα με πληροφορίες του Alpha Κύπρου.

Διαβάστε πως ξεφορτωνόταν τα θύματα του ο Νίκος Μεταξάς.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.