Σοφία Μουτίδου: Γιατί κατεβαίνει με ΚΙΝΑΛ, τι είπε για αυτοκτονία συζύγου της Θ. Ευαγγελόπουλου

Γιατί η Σοφία Μουτίδου κατεβαίνει υποψήφια με το ΚΙΝΑΛ; Τι έχει δηλώσει για την αυτοκτονία του πρώην συζύγου της, και πατέρα του παιδιού της, Θόδωρου Ευαγγελόπουλου και τι σχέση έχει με το παστίτσιο;

Για πρώτη φορά υποψήφια με το Κίνημα Αλλαγής θα είναι η ηθοποιός Σοφία Μουτίδου.

Στα ψηφοδέλτια του Κινήματος Αλλαγής θα βρεθεί ο πρώην υπουργός Χάρης Καστανίδης, ο Πάρις Κουκουλόπουλος αλλά και η γνωστή ηθοποιός Σοφία Μουτίδου, όπως ανακοινώθηκε από το κόμμα.

Η ηθοποιός Σοφία Μουτίδου μίλησε για την απόφασή της να πολιτευθεί και τα σχόλια που δέχεται μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς της με το Κίνημα Αλλαγής, το οποίο χαρακτήρισε πολυσυλλεκτικό.

«Κατεβαίνω υποψήφια με την Φώφη Γεννηματά, στην Α΄Θεσσαλονίκης. Παρ΄ότι αριστερή, κατεβαίνω με το ΚΙΝΑΛ γιατί νοιώθω ότι είναι πιο χαλαρά εκεί. Πέσαν να με φάνε, δεν με νοιάζει. Το κόμμα είναι πολυσυλλεκτικό. Οταν εκτίθεσαι σε πολύ κόσμο δεν μπορείς να αρέσεις σε όλους.

Αλλο όμως να μου πεις ότι διαφωνείς με την γνώμη μου κι άλλο να μου πεις «καρκίνος να σου’ρθει»… Αυτά τα hate comments που έχω είναι δυσβάσταχτα μερικές φορές. Ο κόσμος βγάζει τόση κακία μέσα στην ανωνυμία. Οταν έσπασα το πόδι μου κάποιος μου΄γραψε «να σπάσεις και το άλλο»…

Στην αρχή απαντούσα, τώρα πια όχι. Τελευταίως έχουν πέσει λίβελλοι για το κόμμα, αλλά δεν έχω μπει στην διαδικασία. Ασε που πιστεύω ότι αν πιω καφέ μ΄αυτόν που τα γράφει, μπορεί σε τρία λεπτά να του αλλάξω γνώμη».

Στο παρελθόν, η Σοφία Μουτίδου είχε συγκλονίσει το Πανελλήνιο όταν μίλησε για την αυτοκτονία του πρώην συζύγου της, και πατέρα της κόρης της, Θόδωρου Ευαγγελόπουλου.

Ο Θεόδωρος Ευαγγελόπουλος, σύμφωνα με τις φήμες είχε οικονομικά προβλήματα τα οποία τον έφεραν σε αδιέξοδο με αποτέλεσμα να δώσει τέλος στη ζωή του στο υπόγειο της επιχείρησής του με ένα περίστροφο.

Η Σοφία Μουτίδου έχει μιλήσει για την αυτοκτονία του πρώην άντρα της στην εφημερίδα «Αγορά»: «Είναι η δυσκολότερη στιγμή της ζωής μου. Δεν το έχω διαχειριστεί αυτό, κανείς μας δεν είναι καλά. Πήραμε κάποιες πρώτες συμβουλές, τόσο εγώ, όσο και το παιδί από την Μέριμνα και θα συνεχίσουμε τις συναντήσεις και το χειμώνα. Είμαστε σε καλό δρόμο ως προς την διαχείριση που κάνει το παιδί, αλλά εγώ δυστυχώς δεν τα έχω καταφέρει ακόμα».

Τι τον οδήγησε όμως σε αυτό το σημείο; «Κανείς δεν ξέρει. Απ’ ό, τι μπορώ να καταλάβω ήταν κάτι τελείως παρορμητικό. Δεν το είχε σχεδιάσει».

Και δήλωσε για τον πρώην σύζυγό της: «Ήμασταν ερωτευμένοι και αυτό έμεινε μέχρι το τέλος. Πανικόβλητη αγάπη μέχρι την τελευταία στιγμή. Χωρίσαμε γιατί ήμασταν πιο ειλικρινείς από τους άλλους. Ποιος έχει τα κότσια να πει “ως εδώ η σχέση μου, όμως από εκεί και πέρα εξακολουθούμε να είμαστε οικογένεια;».

Η Σοφία Μουτίδου είχε παντρευτεί τον ζαχαροπλάστη Θεόδωρο Ευαγγελόπουλο στην ιδιαίτερη πατρίδα του, την Αιανή Κοζάνης. Οι κάτοικοι του χωριού ακόμα θυμούνται τον παραδοσιακό γάμο τους, με το εξαιρετικό γλέντι στην πλατεία του χωριού, με καλεσμένους σχεδόν όλους τους ηθοποιούς της σειράς «Το καφέ της Χαράς», καθώς εκείνη την περίοδο η ηθοποιός υποδυόταν στο σίριαλ τη δασκάλα.

Το ζευγάρι απέκτησαν την κόρη τους Δήμητρα τον Ιανουάριο του 2009, την εποχή που η Σοφία Μουτίδου ήταν συμπαρουσιάστρια του Γρηγόρη Αρναούτογλου, στον «Όμορφο Κόσμο το πρωί».

Σήμερα η Σοφία Μουτίδου είναι γνωστή ηθοποιός, έχει ένα από τα πιο δημοφιλή κανάλια στο YouTube όπου ανεβάζει βίντεο κάθε Δευτέρα και ετοιμάζεται να μπει στο Ελληνικό Κοινοβούλειο μέσω του ΚΙΝΑΛ.

Δείτε ένα ξεκαρδιστικό βίντεο της Σοφίας Μουτίδου, όπου ετοιμάζει παστίτσιο χρησιμοποιώντας ένα μόνο μαγειρικό σκεύος:

Όσον αφορά στις υπόλοιπες υποψηφιότητες του ΚΙΝΑΛ, σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση και σε «συνέχεια της απόφασης της 3ης συνεδρίασης της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής στις 16/12 και της εξουσιοδότησης στην Επιτροπή Ψηφοδελτίων για την ανακοίνωση των ψηφοδελτίων των εθνικών εκλογών που δεν συμπεριλήφθηκαν στη διαδικασία αυτή, ανακοινώνονται οι ακόλουθοι υποψήφιοι για τα εθνικά ψηφοδέλτια του Κινήματος Αλλαγής»:

Ν. Καβάλας:
Γεωργιάδης Παύλος
Παπακοσμάς Κωνσταντίνος
Τσαλδαρίδης Αναστάσιος

Α’ Θεσ/νίκης:
Αβραμίδης Κώστας
Γιαννακίδου Κούλα
Καστανίδης Χάρης
Μαγκριώτης Γιάννης
Μουτίδου Σοφία
Ξυλούρης Νίκος
Σαουλίδης Αντώνης
Σπυροπούλου Νικολέτα

Ν. Κοζάνης:
Βράκας Κώστας
Κουκουλόπουλος Πάρις
Τσιλφίδης Αναστάσιος

Ν. Χαλκιδικής:
Βλαχόπουλος Μιχάλης
Ευτατόγλου Σάσα
Ζέππου Μάρθα
Κανέλλης Άρης
Πάνας Απόστολος

Ν. Λακωνίας:
Κακαβά Γεωργία
Μουζόπουλος Γιώργος

Ν. Ζακύνθου:
Βούτος Σπύρος
Μποτώνης Διονύσης

Ν. Λευκάδας:
Ρόκκος Στέλιος

Ν. Αιτ/νίας:
Μπουμπούλη Γιώτα
Φούντα Νίκη

Α’ Αθηνών:
Καρανικόλας Σπύρος

Β’ Αθηνών (Νότιος Τομέας):
Κομματάς Κώστας

Α’ Πειραιά:
Βουρεξάκη Κατερίνα

Ν. Καρδίτσας:
Ευθυμιάδης Νίκος

N. Λαρίσης:
Κουκούλης Δημήτρης

Ν. Λασιθίου:
Ανδρουλάκη Αναστασία

Διαβάστε την τραγική στιγμή όταν έφτασε η Σοφία Μουτίδου στον τόπο αυτοκτονίας του συζυγου της, Θόδωρου Ευαγγελόπουλου.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.