Έκλεισε το ευρωψηφοδέλτιο ΝΔ: Ποια γνωστή παρουσιάστρια στη τελευταία θέση [φωτο]

Ποια παρουσιάστρια έκλεισε το ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας;

Υποψηφιότητα στο ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας, βάζει γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια.

Πρόκειται για την Βίκυ Φλέσσα που είναι, σύμφωνα με ενημέρωση από την Πειραιώς, η 42η υποψήφια ευρωβουλευτής που ανακοινώνει η Νέα Δημοκρατία, και με την οποία ολοκληρώνεται η σύνθεση του ευρωψηφοδελτίου του κόμματος στις προσεχείς ευρωεκλογές.

Η Βίκυ Φλέσσα συναντήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και ανακοινώθηκε επισήμως η υποψηφιότητά της για τις ευρωεκλογές του Μαΐου.

«Έπειτα από τριάντα χρόνια γραπτών και λόγων αποφάσισα να προχωρήσω στο επόμενο βήμα, στην προσπάθεια για πράξεις: να γεμίσουν το καλοκαίρι οι θερινές κατασκηνώσεις της πατρίδας μας από μαθητές της Ευρώπης, να συντάξουμε ένα βιβλίο κοινής ευρωπαϊκής ιστορίας επί τη βάσει του πολιτισμού, να γίνουν στη χώρα μας τα Ευρωπαϊκά Παρατηρητήρια για την Ηθική της τεχνητής νοημοσύνης και την Βιοηθική», αναφέρει η Βίκυ Φλέσσα.

Ευχαριστεί από καρδιάς τον Κυριάκο Μητσοτάκη που της «ζήτησε να σηκωθώ από την τηλεοπτική μου καρέκλα και θα βάλω τα δυνατά μου με σκοπό ως Ελληνίδες και Έλληνες να αναδείξουμε την αξία της κλασικής Παιδείας και του Πολιτισμού στην Ευρώπη και στον σύγχρονο κόσμο».

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.