Σάλος με φωτογραφίες Πορτοσάλτε: “Εξαφανισμένος του 2018” o Αλέξης Τσίπρας σε σκάφος με πούρο;

Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσίευσε ο Άρης Πορτοσάλτε και υπονοεί οτι δείχνουν τον Αλέξη Τσίπρα σε χλιδάτες διακοπές σε θαλαμηγό με πούρα – ίσως και μετά τη φωτιά στο Μάτι.

Σάλος έχει προκληθεί από τις δύο φωτογραφίες που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter ο δημοσιογράφος Άρης Πορτοσάλτε και που αφήνει να εννοηθεί ότι πρόκειται για τον Αλέξη Τσίπρα.

Ο Πορτοσάλτε δεν κατονομάζει τον Τσίπρα, εν τούτοις η αναφορά του στον «εξαφανισμένο το καλοκαίρι του 2018» παραπέμπει στον Πρωθυπουργό, τον οποίο αναζητούσαν όλοι μετά τις 15 Αυγούστου αφού ουδείς γνώριζε το μέρος που είχε επιλέξει για τις διακοπές του.

Ο Άρης Πορτοσάλτε πάντως δεν κάνει αναφορά στο πρόσωπο. Δημοσιοποιεί δύο φωτογραφίες, η μία εκ των οποίων έχει τραβηχτεί στο πίσω μέρος μιας θαλαμηγού και απεικονίζει έναν άντρα καθήμενο να απολαμβάνει τη θέα κρατώντας ένα πούρο χωρίς να φαίνεται το πρόσωπό του.

Η δεύτερη είαι από το εσωτερικό, κατά πάσα πιθανότητα της θαλαμηγού και συγκεκριμένα στο σαλόνι. Απεικονίζει έναν άντρα που προσομοιάζει του Αλέξη Τσίπρα χωρίς ωστόσο να είναι σαφές για ποιον πρόκειται.

Δείτε τις φερόμενες ως φωτογραφίες του Αλέξη Τσίπρα που δημοσίευσε ο Άρης Πορτοσάλτε:

Ο ίδιος ο Άρης Πορτοσάλτε σχολιάζει ως εξής για τις φωτογραφίες του εξαφανισμένου του 2018:

“Σκαφάτος και πουράτος απολαμβάνει τη θαλαμηγό! Από τις διακοπές του..εξαφανισμένου το καλοκαίρι του 2018. Όταν έχεις το..ηθικό πλεονέκτημα να καταγγέλλεις την διαπλοκή των άλλων φυσικά..”

Η αυθεντικότητα των φωτογραφιών πάντως αμφισβητείται από κάποιους στο twitter:

Ακόμα δεν έχουν υπάρξει αντιδράσεις από πλευράς Τσίπρα, αναμένεται όμως οτι το θέμα θα προκαλέσει σάλο, ιδιαίτερα αν πρόκειται όντως για διακοπές του Τσίπρα λίγες μέρες μετά την κατατροφή στο Μάτι.

Διαβάστε τις πληροφορίες για το μυστικό χλιδάτο ταξίδι του Αλέξη Τσίπρα στις Μαλδίβες.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε όλα τα άπλυτα των πολιτικών και τις εξελίξεις για τα μεγάλα σκάνδαλα.