Δημήτρης Λάππας, αυτοκτονία 14χρονης: Βίντεο του 43χρονου με δεύτερη ανήλικη. Καταγγελίες [video]

Πόσες ανήλικες παρενόχλησε συνολικά ο Δημήτρης Λάππας;

Ο 43χρονος Δημήτρης Λάππας που κατηγορείται για την αποπλάνηση της 14χρονης μαθήτριας που αυτοκτόνησε, πέφτοντας στις γραμμές του τρένου στο Μοσχάτο, προφυλακίστηκε, ωστόσο νέα στοιχεία έρχονται στο φως.

Παρότι αρχικά, όταν συνελήφθη, αρνούνταν τις ερωτικές σχέσεις με ανήλικες, στη συνέχεια και αφού βρέθηκαν βίντεο στην κατοχή του, ο Δημήτρης Λάππας αναγκάστηκε να τις παραδεχτεί.

Στη φωτογραφική του μηχανή βρέθηκε «ροζ» βίντεο με δεύτερη ανήλικη, η οποία παραδέχτηκε ότι είχε σχέση με τον κατηγορούμενο από την ηλικία των 14 ετών και για περίπου ενάμιση χρόνο.

Όταν ρωτήθηκε αν το ήξερε ότι ο Δημήτρης Λάππας τη βιντεοσκοπούσε, η κοπέλα απάντησε θετικά και μάλιστα ομολόγησε ότι της φερόταν τρυφερά και είχε κερδίσει την εμπιστοσύνη της.

Εξετάζεται και σχέση με τρίτη ανήλικη:

Οι αστυνομικές Αρχές εξετάζουν και το ενδεχόμενο ο Δημήτρης Λάππας να έχει συνάψει σχέσεις και με τρίτη ανήλικη.

Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα, τη Δευτέρα μία οικογένεια από το Μοσχάτο κατέφυγε στο Τμήμα Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής, υποστηρίζοντας ότι πιθανώς να είχε προσεγγίσει και το δικό τους παιδί ο Δημήτρης Λάππας.

Οι γονείς της τρίτης ανήλικης ανέφεραν ότι η κόρη τους παρουσίασε απότομη μεταβολή στη συμπεριφορά της όταν έγινε γνωστή η αυτοκτονία της 14χρονης στο Μοσχάτο. Όπως υποστηρίζουν, σταμάτησε να τους μιλά και κλείστηκε στον εαυτό της.

Το πιο ανησυχητικό είναι ότι παρατήρησαν πως όταν το κορίτσι πήγαινε στο μαγαζί του Δημήτρη Λάππα, αργούσε να επιστρέψει σπίτι.

https://www.youtube.com/watch?v=yQaTtzJVLxs

Διαβάστε ποιος είναι πραγματικά ο Δημήτρης Λάππας.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.