ΚΙΝΑΛ, βόμβα: Ποιους κατεβάζει σε Εθνικές Εκλογές 2019. Ονόματα έκπληξη και ανατροπή

Ποιους κατεβάζει το Κίνημα Αλλαγής στις Εθνικές Εκλογές 2019;

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η κατάρτιση των ψηφοδελτίων του ΚΙΝΑΛ.

Σε εκκρεμότητα έχουν μείνει αρκετές θέσεις στις λίστες, ενώ ακόμα η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά της για το ψηφοδέλτιο Επικρατείας.

Στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας θεωρείται περίπου αυτονόητο, σύμφωνα με το iefimerida.gr, οτι πρώτος θα είναι ο Ευάγγελος Βενιζέλος, που έχει ήδη ανακοινώσει ότι δεν θα είναι υποψήφιος με σταυρό στην Θεσσαλονίκη,

Ένα από τα προβλήματα που θα έχει να αντιμετωπίσει η Φώφη Γεννηματά είναι αυτό του Νίκου Παπανδρέου. Με δεδομένο ότι υποψήφιος στις Εθνικές Εκλογές 2019 θα είναι ο Γιώργος Παπανδρέου στη Αχαΐα, και μάλιστα θα εκλεγεί χωρίς σταυρό, αν τοποθετηθεί στις λίστες και δεύτερος από την οικογένεια Παπανδρέου θα προκαλέσει πολλά σχόλια.

Την λύση ενδέχεται να δώσει η υποψηφιότητα του Νίκου Ανδρουλάκη στις Εθνικές Εκλογές 2019, καθώς τυχόν εκλογή του και παραίτησή του από το Ευρωκοινοβούλιο, θα επιτρέψει στον Νίκο Παπανδρέου να καταλάβει την έδρα, αφού είναι ο πρώτος επιλαχών.

Παράλληλα συζητείται να ενισχυθούν τα ψηφοδέλτια με τους Γιάννη Σγουρό και Παύλο Γερουλάνο, που τα πήγαν εξαιρετικά καλά ο ένας στην περιφέρεια και ο άλλος στον Δήμο Αθηναίων, ενώ επίσης υποψήφιος θα είναι και ο πρώην Δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης που ήρθε 4ος σε ψήφος στις ευρωεκλογές, αμέσως μετά τον Νίκο Παπανδρέου.

Στο μεταξύ υποψήφιος βουλευτής στην Α’ Θεσσαλονίκης στις εθνικές εκλογές με το ΚΙΝΑΛ θα είναι ο Κυριάκος Κυριάκος, πρώην υπεύθυνος Επικοινωνίας του ΠΑΟΚ.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.