Ανατρεπτική ΝΔ: Δείτε το πρώτο προεκλογικό σποτ για ευρωεκλογές 2019 [video]

Ποιο το προεκλογικό σποτ της ΝΔ;

Οι Ευρωεκλογές βρίσκονται προ των πυλών και η ΝΔ στέλνει το μήνυμα «Πολιτική αλλαγή τώρα» – Δείτε ξανά το πρώτο σποτ της ΝΔ: Ως εδώ, αξίζουμε καλύτερα!

Οι Ευρωεκλογές πλησιάζουν και η ΝΔ έβγαλε στον «αέρα» βρίσκεται το νέο προεκλογικό σποτ.

Δύο εβδομάδες πριν την κρίσιμη μάχη των Ευρωεκλογών 2019, το νέο σποτ του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης εστιάζει στα «κλειδιά» της μείωσης των φόρων, της δημιουργίας νέων θέσεων εργασίας και της ασφάλειας των πολιτών. Κεντρικό μήνυμα του «γαλάζιου» προεκλογικού σποτ είναι «πολιτική αλλαγή τώρα».

Ευρωεκλογές 2019: Το πρώτο σποτ της ΝΔ – Ως εδώ, αξίζουμε καλύτερα!

Ο Αλέξης Τσίπρας και οι κατά καιρού δηλώσεις του για την κατάργηση του Μνημονίου, την κατάργηση του ΕΝΦΙΑ, τη μείωση της βαρίας εγκληματικότητας και την κατάργηση του ΕΚΑΣ πρωταγωνιστούν στο πρώτο σποτ της Νέας Δημοκρατίας για τις Ευρωεκλογές της 26ης Μαΐου.

Στο βίντεο που αναρτήθηκε στα social media, ένας πολίτης ακούει από την τηλεόραση την κωλοτούμπα του Αλέξη Τσίπρα για την κατάργηση των Μνημονίων όταν προεκλογικά υποσχόταν «την κατάργηση με ένα νόμο» και μετεκλογικά δήλωνε «δεν είπα εγώ ότι μπορούν να σκιστούν μνημόνια με ένα νόμο».

Στη συνέχεια ακούει τον πρωθυπουργό της κυβέρνησης που υπέγραψε την κατάργηση του ΕΚΑΣ με το τρίτο Μνημόνιο να λέει «θα μπορούσε να βρεθεί Έλληνας βουλευτής που να ψηφίσει την κατάργηση του ΕΚΑΣ».

Το επόμενο «χτύπημα» για τον πολίτη από τον Αλέξη Τσίπρα είναι για τον ΕΝΦΙΑ όταν ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έλεγε ότι «ο ΕΝΦΙΑ είναι ένα νόμος παράλογος που δεν διορθώνεται, καταργείται».

Τρίτη δήλωση του Αλέξη Τσίπρα που ακούει ο πολίτης από την τηλεόραση είναι «η βαρία εγκληματικότητα έχει μειωθεί στον τόπο την τελευταία 3ετια».

Η σταγόνα ξεχειλίζει για τον πολίτη στο βίντεο όταν ακούει τον πρωθυπουργό να μιλάει για τη Βόρεια Μακεδονία, τη Μακεδονία και τους Μακεδόνες ενώ οργισμένος – κατά τη διάρκεια ομιλίας του στη Βουλή – κραυγάζει «καθίστε κάτω τώρα μιλάει ο πρωθυπουργός».

«Ως εδώ» λέει ο πολίτης και κλείνει την τηλεόραση.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.