Νοσοκομείο Νίκαιας: Γιατί πραγματικά πήδηξε η αποκλειστική νοσοκόμα και σκοτώθηκε

Γιατί πραγματικά πήδηξε από το παράθυρο η αποκλειστική νοσοκόμα στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας δίνοντας τέλος στη ζωή της;

Ανείπωτη τραγωδία σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου (29/06) στο νοσοκομείο Νίκαιας όταν μια αποκλειστική νοσοκόμα προκειμένου να αποφύγει έλεγχο της ασφάλειας πήδηξε από το παράθυρο του πρώτου ορόφου και σκοτώθηκε.

Οι πρώτες πληροφορίες μιλούσαν για σοβαρό τραυματισμό από κατάγματα, ωστόσο στιγμές αργότερα έγινε γνωστό ότι η αποκλειστική νοσοκόμα δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή και κατέληξε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η άτυχη γυναίκα δεν διέθετε χαρτιά για τη νομιμοποίηση της παρουσίας της στο νοσοκομείο.

Προσπάθησε να γλιτώσει τη σύλληψη

Ετσι πάνω στον πανικό της η αποκλειστική νοσοκόμα κατέφυγε στη συγκεκριμένη κίνηση προκειμένου να αποφύγει τη σύλληψη. Αμέσα μεταφέρθηκε στα επείγοντα, ωστόσο όπως προαναφέρθηκε εξέπνευσε στιγμές αργότερα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η αποκλειστική νοσοκόμα είχε καταγωγή από την Αρμενία και είναι περίπου 50 ετών.

Ο αγώνας των αποκλειστικών νοσοκόμων

Η αλήθεια είναι οτι οι γυναίκες αυτές βιώνουν την απόλυτη τρομοκρατία μέσα στα νοσοκομεία, γεγονός που τις κάνει να ζουν υπό καθεστώς τρόμου.

Οι νόμιμες νοσοκόμες τις καταγγέλουν συνεχώς, ενώ και οι προϊσταμένες συχνά τις κυνηγούν μανιωδώς.

Το αποτέλεσμα είναι οι αποκλειστική νοσοκόμα να ζουν υπό καθεστώς φόβου και να αναγκάζονται να πηδούν από τα παράθυρα για να γλιτώσουν μία σύλληψη.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.