Διαμαντής Πατέρας, εξελίξεις: Τι ψιθυρίζουν οι γιατροί. Άγρυπνος ο εφοπλιστής πατέρας του

Τι λένε οι γιατροί στους διαδρόμους του Ευαγγελισμού για τον Διαμαντή Πατέρα, τον 19χρονο γιο του εφοπλιστή Νίκου Πατέρα, που νοσηλεύεται από τροχαίο;

Μπορεί να μην έχει εκδοθεί νέο ιατρικό ανακοινωθέν για τον Διαμαντή Πατέρα, όμως οι γιατροί ψιθυρίζουν τις εκτιμήσεις τους στους διαδρόμους του Ευαγγελισμού.

Και οι ψιθυροί αυτοί δεν είναι για κακό, καθώς γεμίζουν ελπίδα τον Νίκο Πατέρα, που δεν φεύγει λεπτό από το πλευρό του γιου του.

Συγκεκριμένα, οι γιατροί του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» εκφράζουν συγκρατημένη αισιοδοξία για την υγεία του Διαμαντή Πατέρα, γιου του εφοπλιστή Νίκου Πατέρα, που τραυματίστηκε σοβαρά κατά τη διάρκεια τροχαίου ατυχήματος τα ξημερώματα της Τετάρτης.

Σύμφωνα με ιατρικές πηγές, ο Διαμαντής Πατέρας είναι σταθερός αιμοδυναμικά, ενώ έχει υποστεί θλάσεις στον εγκέφαλο και τους πνεύμονες. Ο 19χρονος έχει χειρουργηθεί στη λεκάνη και στα πόδια ενώ έχει υποβληθεί σε μέτρηση ενδοκράνιας πίεσης.

Όλα έγιναν τα ξημερώματα στην παραλιακή στο ρεύμα προς Αθήνα, στο ύψος του νυχτερινού κέντρου Ποσειδώνιο, όταν αυτοκίνητο που, σύμφωνα με μαρτυρίες, έτρεχε με υπερβολική ταχύτητα, χτύπησε στις μπάρες και αναποδογύρισε.

Ο 19χρονος οδηγός Διαμαντής Πατέρας, γιος του εφοπλιστή Νίκου Πατέρα, τραυματίσθηκε σοβαρά.

Μαζί του ακόμη ένας 19χρονος, ο εγγονός του Μιλτιάδη Έβερτ και γιος της κόρης του Αλεξίας, Μιλτιάδης Γεώργιος, ο οποίος τραυματίστηκε ελαφρύτερα και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Γ. Γεννηματάς.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες εξελίξεις για τον Διαμαντή Πατέρα.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.