Δήμος Δήμου, δολοφόνος Γραικού: Χρέη, τσαμπουκάς, τσιμέντωμα. Δείτε που τον έθαψε. Ωμή εικόνα [video]

Ποιος είναι ο Δήμος Δήμου, δολοφόνος του Δημήτρη Γραικού;

Ο Δήμος Δήμου ήταν αυτός που σε αιφνιδιαστικό γύρισμα που έκανε η ίδια η Αγγελική Νικολούλη πριν απο μερικούς μήνες στην κτηνοτροφική μονάδα του είχε δείξει άγχος… στις απαντήσεις του και είχε πέσει σε πολλές αντιφάσεις.

Τον Δημήτρη Γραικό τον έθαψε και τον «τσιμέντωσε» επειδή είχε προηγηθεί καυγάς μεταξύ τους.

Βλέπετε ο Δήμος Δήμου χρωστούσε πολλές χιλιάδες ευρώ στον Δημήτρη Γραικό, ο κόμπος είχε φτάσει στο χτένι και ο Δημήτρης Γραικός πήγε στην μονάδα προκειμένου να πάρει μέρος των χρημάτων του.

Ο έλεγχος χάθηκε… οι κουβέντες που ακούστηκαν ήταν βαριές και το κακό δεν άργησε να συμβεί. Ο Δήμος Δήμου τον σκότωσε και τον τσιμέντωσε.

Σύμφωνα με μαρτυρίες πρώτα βρέθηκε το αυτοκίνητό του Γραικού και λίγα μέτρα πιο πέρα το άψυχο κορμί του.

Ο Δημήτρης Γραικός είχε εξαφανιστεί από το 2016. Οι υποψίες είχαν στραφεί σε άνθρωπο με τον οποίο είχε συναλλαγή.

Το χειρότερο σενάριο, αυτό που δεν ήθελαν με τίποτα να βγει αληθινό οι δικοί του άνθρωποι, τελικά επαληθεύτηκε σήμερα… Ο επιχειρηματίας Δημήτρης Γραικός βρέθηκε νεκρός…

Ο 59χρονος επιχειρηματίας από τη Θεσσαλονίκη, εξαφανίστηκε στις 3 Νοεμβρίου του 2016, με το 4χ4 αυτοκίνητό του. Όσο προχωρούσαν οι έρευνες για την υπόθεση, υπήρξαν στοιχεία ότι ο επιχειρηματίας λίγο πριν χαθεί, είχε οικονομική συναλλαγή.

Ο Δήμος Δήμου με τον οποίο είχε την τελευταία συναλλαγή, ομολόγησε πως τον σκότωσε και τον έθαψε μαζί με το αγροτικό του αυτοκίνητο στη μονάδα του, υποδεικνύοντας το σημείο της φρίκης.

Ανασύρθηκε η σορός του, από την περιοχή του χωριού Ανατολικού. Ο Δήμος Δήμου τον έθαψε στην κτηνοτροφική του μονάδα.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.