Μαρκουλάκης: Σε ποιου μεγάλου κόμματος το Επικρατείας συμμετέχει. Έκπληξη

Σε ποιου μεγάλου κόμματος το Επικρατείας συμμετέχει ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης;

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποκάλυψε σε τηλεοπτική συνέντευξή του ποια ονόματα θα βρίσκονται στην πρώτη αλλά και στην τελευταία θέση του ψηφοδελτίου Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας.

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, μιλώντας στο Star, ανέφερε πως ο Παναγιώτης Πικραμμένος θα είναι επικεφαλής του ψηφοδελτίου Eπικρατείας, ενώ στην 12η τιμητική θέση θα βρίσκεται ο γνωστός σκηνοθέτης και ηθοποιός Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης.

Ο Κ. Μητσοτάκης ανέφερε χαρακτηριστικά για τις συγκεκριμένες επιλογές: «Ο επικεφαλής στο Επικρατείας θα είναι ο Παναγιώτης Πικραμμένος. Ενας άνθρωπος ο οποίος με το κύρος του έχει να προσθέσει πολλά στη Βουλή και η παρουσία του στο ψηφοδέλτιο συμβολίζει πολλά».

Όσον αφορά για τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη ανέφερε πως «αντιπροσωπεύει τη νέα γενιά ηθοποιών και μπορεί να μην ανήκει στη ΝΔ αλλά είναι άκρως πολιτικοποιημένος».

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης Βιογραφικό:

Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης είναι Έλληνας ηθοποιός του κινηματογράφου, του θεάτρου και της τηλεόρασης.

Γεννήθηκε στις 24 Ιουλίου του 1970 στην Αθήνα.

Υπήρξε παντρεμένος με την Έρση Ξενάκη (νυν σύζυγο του Πέτρου Μπούτου) με την οποία απέκτησαν έναν γιο, τον Γιώργο Ίκαρο.

Από το 2010, είναι σε σχέση με τη σκηνογράφο Αθανασία Σμαραγδή, κόρη του σκηνοθέτη Γιάννη Σμαραγδή.

Είναι απόφοιτος του Κολλεγίου Αθηνών όπου από το σχολείο ήδη είχε ξεδιπλώσει τον ταλέντο του στην υποκριτική και το πάθος του για το θέατρο.

Ακόμα και τώρα ασχολείται με το θεατρικό όμιλο του Συλλόγου Αποφοίτων Κολλεγίου Αθηνών σκηνοθετώντας και πρωταγωνιστώντας σε παραστάσεις.

Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης είναι απόφοιτος της δραματικής σχολής Εθνινού Θεάτρου.

Αμέσως μετά την αποφοίτηση του άρχισε να εργάζεται στο θέατρο όπου έχει πάρει μέρος σε γνωστές παραστάσεις για μερικές από τις οποίες έχει αποσπάσει διθυραμβικές κριτικές. Ενδεικτικά αναφέρονται: “‘Αμλετ”, “Ο συλλέκτης”, “Πέτρες στις τσέπες του” “Καλλιγούλας” “Ιππόλυτος” κ.α.

Έχει εμφανιστεί σε αρκετές γνωστές τηλεοπτικές σειρές της Μιρέλλας Παπαοικονόμου όπως το «Λόγω τιμής», «Η ζωή που δεν έζησα» και το «Έτσι ξαφνικά», στο «Να με προσέχεις» του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, σε σειρές του Πάνου Κοκκινόπουλου κ.ά.

Το 2006 παρουσίασε το ριάλιτι παιχνίδι Survivor στο Mega Channel.

Τον Απρίλιο του 2009 δήλωσε για πρώτη φορά παρουσία στα πολιτικά πράγματα, υπογράφοντας την ιδρυτική διακήρυξη του κόμματος «Δράση» και στις ευρωεκλογές 2009 ήταν υποψήφιος ευρωβουλευτής με το κόμμα.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.