Μπέτυ Μπαζιάνα: Πώς είναι πραγματικά. Δείτε την χωρίς μακιγιάζ [φωτο]

Πώς είναι η Μπέτυ Μπαζιάνα χωρίς μακιγιάζ;

Η Μπέτυ Μπαζιάνα ξαναβρέθηκε σήμερα το πρωί στο ακροατήριο της δίκης της Χρυσής Αυγής και παρακολούθησε την εξέλιξη των καταθέσεων, καθώς η δίκη πλησιάζει πλέον προς το τέλος της.

Είναι η δεύτερη φορά που η σύντροφος του πρωθυπουργού βρίσκεται στο δικαστήριο. Την πρώτη φορά ήταν πριν από 2 μήνες, όταν μάλιστα είχε την ευκαιρία να συναντήσει και να μιλήσει με την μητέρα του Παύλου Φύσσα Μάγδα, στην οποία ευχήθηκε κουράγιο και της είπε ότι θεωρεί ιδιαίτερα σημαντικό το αποτέλεσμα της δίκης.

Τότε μάλιστα είχε κατηγορηθεί και για προσπάθεια πολιτικής εκμετάλλευσης της συνάντησης με την Μάγδα Φύσσα, αφού η χώρα είχε ήδη μπει σε προεκλογική περίοδο εν όψει ευρωεκλογών. Σήμερα η Μπέτυ Μπαζιάνα εμφανίστηκε μόνη στο δικαστήριο, ενώ δεν ήταν παρούσα στο ακροατήριο η Μάγδα Φύσσα.

Είναι η δεύτερη φορά που η Περιστέρα Μπαζιάνα παρακολουθεί την δίκη της Χρυσής Αυγής/ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ EUROKINISSI
Η σύντροφος του πρωθυπουργού Περιστέρα Μπαζιάνα έφθασε νωρίς το πρωί στο δικαστήριο, χωρίς συνοδεία και πήρε θέση στο ακροατήριο.

Η παρουσία της Μπέτυ Μπαζιάνα έρχεται την επομένη της επεισοδιακής συνεδρίασης του δικαστηρίου, όπου ο κατηγορούμενος Γιώργος Πατέλης λιποθύμησε την ώρα της κατάθεσης μάρτυρα. Αρχικά του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, αλλά μετά κρίθηκε σκόπιμη η μεταφορά του στο νοσοκομείο και το δικαστήριο διέκοψε για σήμερα.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.