Ακρίτα για Στάη-Μητσοτάκη: Αιχμηρή ανάρτηση με καρφιά. Τι απάντησε η Έλλη [φωτο]

Τι έγραψε η Έλενα Ακρίτα για Στάη – Μητσοτάκη και τι απάντησε ειρωνικά η Έλλη Στάη;

Με τον δικό της, ιδιαίτερο τρόπο σχολίασε η Έλενα Ακρίτα τη φωτογραφία του τετ α τετ της Έλλης Στάη με τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Η δημοσιογράφος, που ακολουθείται πιστά στα social media, επανήλθε κάνοντας ένα update στη δημοσίευσή της.

“Έλλη Στάη Κυριάκος Μητσοτάκης. Έρωτας χωρίς ανταπόκριση αν κρίνουμε από το ύφος του; Μετά απ’ αυτό πώς θα του πάρει συνέντευξη;

Edit. Επειδή τωρα διάβασα κάποια σχόλια σε αυτή την ανάρτηση: δεν ενδιαφέρει ούτε η πρσωπική της ζωή, ούτε η εμφάνιση της. Αυτό που ενδιαφέρει είναι ότι οι δημοσιογράφοι δεν χαριεντιζόμαστε κατ’ αυτόν – ή κατ’ ουδένα – τρόπο με τους πολιτικούς. Είναι αντιδεοντολογικό to say the least.”

Έλλη Στάη Κυριάκος Μητσοτάκης. Έρωτας χωρίς ανταπόκριση αν κρίνουμε από το ύφος του; Μετά απ’ αυτό πώς θα του πάρει…

Gepostet von Elena Akrita am Donnerstag, 25. Juli 2019

Mε μια φωτογραφία και ένα σύντομο μήνυμα στο Instagram απάντησε η Έλλη Στάη στην Έλενα Ακρίτα και τους υπόλοιπους επικριτές της για τα «θερμά» ενσταντανέ με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη στο Προεδρικό Μέγαρο στην εκδήλωση για την Αποκατάσταση της Δημοκρατίας.

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του OPEN δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram φωτογραφία από τις διακοπές της στην Πάτμο στην οποία ποζάρει αγκαλιά με τη σύζυγο του πρωθυπουργού, Μαρέβα Μητσοτάκη.

«Εγώ προτιμώ τη Μαρέβα» σχολίασε στη λεζάντα της φωτογραφίας η δημοσιογράφος.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.