Αλέξανδρος Ζαχαριάς, Νεκρός: Πώς σώθηκε από θαύμα το 2014. Τραγική ειρωνεία, έπαιζε με τον θάνατο

Πώς είχε σωθεί από τροχαίο ο Αλέξανδρος Ζαχαριάς;

Νεκρός σε τροχαίο ο 23χρονος επιχειρηματίας Αλέξανδρος Ζαχαριάς.

Τραγική ειρωνεία το 2014 για τον Αλέξανδρο Ζαχαρια

Από του Χάρου τα δόντια γλίτωσαν ο ιδιοκτήτης της γνωστής αλυσίδας καταστημάτων πώλησης παιχνιδιών Αλέξανδρος Ζαχαριάς και ο 17χρονος γιος του, όταν η πανάκριβη κόκκινη Ferrari που οδηγούσε ο πατέρας κατέληξε στα προστατευτικά κιγκλιδώματα του δρόμου, στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, στην Εκάλη.

Στο τροχαίο ατύχημα ενεπλάκησαν ακόμα δύο αυτοκίνητα, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν συνολικά τρία άτομα, ανάμεσά τους και ο γνωστός επιχειρηματίας.

Ο Αλέξανδρος Ζαχαριάς, ο οποίος τραυματίστηκε ελαφρά στο κεφάλι και το πρόσωπο, μεταφέρθηκε σε ιδιωτική κλινική για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, ενώ ο 17χρονος γιος του είναι καλά στην υγεία του.

Οι άλλοι δύο τραυματίες νοσηλεύονται στο νοσοκομείο εκτός κινδύνου, ενώ σήμερα αναμένεται να λάβει εξιτήριο ο ένας από αυτούς.

Το τροχαίο σημειώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής, στη συμβολή των οδών Ελευθερίου Βενιζέλου και Αγίων Σαράντα στην Εκάλη, όταν, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο γνωστός επιχειρηματίας επέστρεφε στο σπίτι του με τον γιο του έπειτα από βόλτα.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε από ποιες σοβαρές ασθένειες πάσχουν οι διάσημοι στην Ελλάδα και τον κόσμο.