Έντεκα απολύσεις στον ΣΚΑΙ: Ποιους δημοσιογράφους απέλυσαν και γιατί

Ποιους 11 δημοσιογράφους απέλυσε ο ΣΚΑΙ; Ποιος ο λόγος;

Εντεκα δημοσιογράφοι είδαν την πόρτα της εξόδου από τον ΣΚΑΙ, όλοι τους εργαζόμενοι στην εκπομπή “Μαζί σου” της Τατιάνας Στεφανίδου.

Για το θέμα απολύσεις στον ΣΚΑΙ ενημερώθηκε η ΕΣΗΕΑ και υπήρξε πρόταση από μέλη της Ένωσης για τη διεξαγωγή συνέλευσης, ωστόσο οι απολυμένοι δεν ήθελαν κάτι τέτοιο.

Η απάντηση από τη διοίκηση του τηλεοπτικού σταθμού στον εκπρόσωπο των εργαζομένων ήταν πως η λήξη της συνεργασίας με τους 11 έγινε λόγω του ότι σταματά η συγκεκριμένη εκπομπή, που ήταν προγραμματισμένη από την αρχή, για μία σεζόν.

Απόφαση όλων των απολυμένων μαθαίνουμε ότι είναι να μη ζητήσουν την επαναπρόσληψη τους αλλά μόνο τα χρήματα που τους χρωστάνε. Κάτι για το οποίο η διοίκηση του καναλιού δεσμεύτηκε ότι θα πληρωθούν όλα κανονικά.

Διαβάστε την είδηση όπως διαρρέει από πηγές κοντά στον ΣΚΑΙ:

11 δημοσιογράφοι απολύθηκαν σήμερα από τον ΣΚΑΪ. Όλοι τους ήταν εργαζόμενοι στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, η οποία τελείωσε, αλλά θα επιστρέψει στη νέα σεζόν.

Η διοίκηση του σταθμού ανέφερε στον εκπρόσωπο των εργαζομένων ότι η λήξη της συνεργασίας με τους 11 έγινε λόγω του ότι σταματά η συγκεκριμένη εκπομπή και αυτό ήταν προγραμματισμένο από την αρχή της σεζόν.

Για το θέμα ενημερώθηκε η ΕΣΗΕΑ η οποία πρότεινε στα μέλη της Ένωσης να γίνει για το θέμα αυτό συνέλευση των εργαζομένων, πράγμα που όμως αρνήθηκαν οι απολύμένοι.

Οι έντεκα δημοσιογράφοι ζήτησαν από τη διοίκηση του σταθμού να λάβουν τα χρήματα που τους χρωστάνε, πράγμα για το οποίο δεσμεύτηκε η διοίκηση του καναλιού.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.