Εξελίξεις φωτιά με Γιάννη Παρασκάκη: Ποιος ο συνεργός του που συνελήφθη

Ποιος ο συνεργός του Γιάννη Παρασκάκη;

Εκτός από τον 27χρονο Γιάννη Παρασκάκη, στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ βρίσκεται και δεύτερο άτομο για τη δολοφονία της Αμερικανίδας βιολόγου στην Κρήτη.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το flashnews πρόκειται για έναν αλλοδαπό, ο οποίος εργαζόταν για τον 27χρονο Γιάννη Παρασκάκη και φέρεται να βοήθησε τον φερόμενο δράστη να μεταφέρει και να κρύψει τη σορό της 60χρονης στη δαιδαλώδη σπηλιά.

Ποιος είναι ο Γιάννης Παρασκάκης

Η ζωή του δεν διέφερε από εκείνη όλων των άλλων δραστήριων νέων. Μάλιστα, το προφίλ που ο ίδιος επιδίωκε να παρουσιάσει στον έξω κόσμο ήταν αυτό του υπερδραστήριου, πολυπράγμονα, καλού και αφοσιωμένου οικογενειάρχη, του ιδιαίτερου ανθρώπου με εντυπωσιακά ενδιαφέροντα.

Και τα είχε καταφέρει … Ο λόγος για τον 27χρονο αγρότη, πατέρα δύο μικρών παιδιών, από το Μάλεμε, με πολύ έντονη παρουσία στα social media, ο οποίος χθες το απόγευμα φέρεται να ομολόγησε στις διωκτικές αρχές των Χανίων ότι είναι ο δράστης της αρπαγής και δολοφονίας της Αμερικανίδας βιολόγου Suzanne Eaton.

Ο νεαρός άνδρας, πάνω από όλα επιδίωκε την προσωπική προβολή, τον εντυπωσιασμό, τη γενική αποδοχή του κοινωνικού συνόλου, έστω και ψηφιακού. Η προσπάθειά του αυτή είχε αποδώσει καρπούς, γιατί είχε καταφέρει να είναι δημοφιλής.

Οι ψηφιακοί του φίλοι στο Facebook προσεγγίζουν τους 4.000 ενώ φαίνεται πως ανάλογες επιδόσεις δημοφιλίας διεκδικούσε και από την πλατφόρμα του You Tube όπου διατηρούσε κανάλι με πολλές αναρτήσεις και αρκετές προβολές.

Διαβάστε τι έκανε μετά τη δολοφονία ο Γιάννης Παρασκάκης.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.