Κωνσταντίνος Ηλιόπουλος: Ποιος ο “μάγκας” αστυνομικός με τις εμετικές δηλώσεις. Διεγράφη από τη ΝΔ

Ποιος είναι ο αστυνομικός, Κωνσταντίνος Ηλιόπουλος, που διεμήνυε ότι η Ελλάδα θα κυβερνάται με τα γκλομπς;

Σε μια άθλια και βαθιά αντικοινωνική επίθεση επιδόθηκε ο αστυνομικός και -σύμφωνα με τον ίδιο- μέλος της ΝΔ, Κωνσταντίνος Ηλιόπουλος μέσω της σελίδας του στο facebook.

Ο Κωνσταντίνος Ηλιόπουλος σε χθεσινή ανάρτησή τονίζει:

«Θα παρακαλέσω ευγενικά για τελευταία φορά όποιοι ΚΟΠΡΟΙ δεν πρεσβεύουν τις αρχές, τις αξίες και τα πιστεύω της Νέας Δημοκρατίας να αποχωρήσουν από μόνοι τους από το προφίλ μου γιατί από αύριο θα τους ξεσκίσω ότι έχουν και δεν έχουν».

Μάλιστα, χωρίς κανέναν προφανή λόγο, στο τέλος της ανάρτησης σημειώνει και τον Αριθμό Μητρώου του ως μέλος της ΝΔ.

Στη συνέχεια ο Κωνσταντίνος Ηλιόπουλος απαντώντας σε σχόλιο σημειώνει: «Η Ελλάδα από αύριο θα κυβερνιέται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ με την ισχύ των γκλομπς μας.-».

Ωστόσο, δεν σταμάτησε εκεί, αφού ακολούθησαν κι άλλες αναρτήσεις.

«Από αύριο κόπροι αναρχικοί και πουτ@ν@ς γιοι θα είμαστε στα Εξάρχεια. Εδώ και τώρα επανασύσταση της ομάδας Δ», έγραψε ο Κωνσταντίνος Ηλιόπουλος, ενώ αργότερα διέγραψε τη συγκεκριμένη ανάρτηση όπως και τις επόμενες.

Απευθυνόμενος στον Κυριάκο Μητσοτάκη του ξεκαθαρίζει πως τα ΜΑΤ είναι στο πλευρό του και τονίζει πως η αστυνομία είναι το κράτος. «Κυριάκο Μητσοτάκη κυβέρνησε τη χώρα τη χώρα και τους Έλληνες όπως γουστάρεις! Τα ΜΑΤ είναι δίπλα σου γιατί ΕΜΕΙΣ είμαστε το Κράτος.-».

Ο Κωνσταντίνος Ηλιόπουλος είναι αξιωματικός της Ελληνικής Αστυνομίας με το βαθμό του αστυνομικού διευθυντή, ενώ σύμφωνα με επιστολή του κου Αυγενάκη, διεγράφη από τη ΝΔ και απαλλάσσεται από τα καθήκοντά του.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.