Suzanne Eaton: “Μυρίζαμε το πτώμα….” Περιγραφές σοκ δύο σπηλαιολόγων [video]

Πώς περιέγραψαν οι δύο σπηλαιολόγοι την στιγμή που βρήκαν την σορό της Suzanne Eaton;

Ανατριχιαστικές ήταν οι ανακοινώσεις της Ασφάλειας Ηρακλείου σχετικά με την υπόθεση της δολοφονίας της 60χρονης Αμερικανίδας βιολόγου Suzanne Eaton.

Όπως αναφέρουν, η άτυχη γυναίκα το μεσημέρι της 2ας Ιουλίου πήγε για το καθιερωμένο της περπάτημα. Βρέθηκε, όμως, στο λάθος σημείο, τη λάθος στιγμή.

Σοκαρισμένοι οι δύο σπηλαιολόγοι που βρήκαν νεκρή τη Suzanne Eaton

Με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες περιέγραψαν οι δύο σπηλαιολόγοι από την Κρήτη πώς βρήκαν το πτώμα της Αμερικανίδας βιολόγου Suzanne Eaton, στη σπηλιά στο Μάλεμε.

Οι δύο άντρες μίλησαν στον τηλεοπτικό σταθμό του OPEN. «Κάποιοι έλεγαν ότι είναι κούκλα. Μετά είδα τα παπούτσια, λέω δεν είναι κούκλα. Μετά το σοκ, βγήκαμε έξω», λέει ο ένας σπηλαιολόγος με τον δεύτερο να συνεχίζει:

«Κάποια δευτερόλεπτα μέχρι να ανεβούν οι παλμοί δεν άκουγες, δεν έβλεπες».

Οι δύο άντρες, ερασιτέχνες σπηλαιολόγοι, ακόμα δεν μπορούν να πιστέψουν ότι είδαν την 60χρονη Αμερικανίδα βιολόγο νεκρή. Οι δύο φίλοι εδώ και αρκετά χρόνια εξερευνούν καταφύγια.

«Πετάξαμε τον φακό και είδαμε… Πτώμα ήταν. Δεν το καταλάβαμε στην αρχή. Δεν το παραδεχόταν ο εαυτός μας», λέει ο ένας. Ο δεύτερος συνεχίζει: «Το μυρίζαμε το πτώμα. Δεν μείναμε πάνω από 20 δευτερόλεπτα. Δεν αντέχαμε. Πάθαμε σοκ».

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.