Αλμυρός Βόλου: Πώς σκοτώθηκε πραγματικά η 14χρονη. Δείτε που καρφώθηκε. Συλλήψεις, θρήνος [φωτο]

Πώς συνέβη το δυστύχημα με μια νεκρή 14χρονη σε λούνα παρκ στον Αλμυρό Βόλου;

Ασύλληπτη τραγωδία στον Αλμυρό Βόλου – Το παιχνίδι εξελίχθηκε σε δράμα με θύμα ένα 14χρονο κορίτσι.

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία του Αλμυρού αλλά και το πανελλήνιο από το τραγικό δυστύχημα το οποίο σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής (30/08).

Η Αστυνομία προχώρησε, σύμφωνα με το magnesianews.grσε σύλληψη της ιδιοκτήτριας του Λούνα Παρκ και προσωρινά υπεύθυνης του χώρου.

Το χρονικό της τραγωδίας:

Σύμφωνα με πληροφορίες η 14χρονη, που ήταν μαθήτρια Γυμνασίου και καταγόταν από την Βρύταινα, είχε ανέβει σε ένα από τα παιχνίδια του λούνα παρκ, το λεγόμενο «χαλί» και κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, έπεσε, χτύπησε σε άλλο παιχνίδι κι έπειτα βρέθηκε στο κενό με συνέπεια να χτυπήσει στο κεφάλι.

Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι η περιστροφή πλησίαζε στο τέλος της, το «χαλί» ανέπτυξε μεγάλη ταχύτητα, είτε λόγω βλάβης, είτε λόγω λανθασμένου χειρισμού από τον χειριστή του, με αποτέλεσμα οι καθήμενοι να τρομοκρατηθούν και να αρχίσουν να ουρλιάζουν.

Επί αρκετή ώρα σύμφωνα με πληροφορίες γίνονταν προσπάθεια προκειμένου να προσφερθούν οι πρώτες βοήθειες στο νεαρό κορίτσι το οποίο έφερε πολύ σοβαρά τραύματα στο κεφάλι και στα άκρα από την πτώση. Αρχικά το τραυματισμένο κορίτσι μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας του Αλμυρού, ενώ ταυτόχρονα αναμένονταν από τον Βόλο η κινητή μονάδα προκειμένου να γίνει διακομιδή στο Αχιλλοπούλειο.

Σύμφωνα με πληροφορίες στο Κέντρο Υγείας του Αλμυρού τέθηκαν όλοι σε συναγερμό μόλις έγινε γνωστό το συμβάν, που εκτός από το να προετοιμάσουν τη διακομιδή του 15χρονου κοριτσιού στο Αχιλλοπούλειο, είχαν να αντιμετωπίσουν άλλα τουλάχιστον έξι περιστατικά λιποθυμιών από άτομα που κατέρρευσαν μέσα στο παζάρι την ώρα του συμβάντος, σοκαρισμένοι από τα όσα διαδραματίζονταν μπροστά στα μάτια τους.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.