Αίγιο, βίντεο ντοκουμέντο: Δείτε πως ο 28χρονος παρέσυρε την γιαγιά με το εγγονάκι [video]

Τι αποκαλύπτει το βίντεο από το Αίγιο;

Σοκ στην κοινή γνώμη έχει προκαλέσει το τροχαίο δυστύχημα στο Αίγιο το απόγευμα της Κυριακής, όπου οδηγός αυτοκινήτου παρέσυρε και σκότωσε μια 67χρονη και το ενός έτους εγγονάκι της.

Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα η καθημερινή βόλτα της 67χρονης γιαγιάς με το εγγονάκι της μετατράπηκε σε εφιάλτη.

Το δυστύχημα συνέβη στο χωριό Καμάρες λίγο έξω από το Αίγιο.

Ο 28χρονος οδηγός του ΙΧ, που σύμφωνα με όσα καταγγέλλει η οικογένεια των θυμάτων ήταν μεθυσμένος, επιχείρησε να διαφύγει με σκασμένο λάστιχο.

Σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες το μεγάλου κυβισμού αυτοκίνητο εκινείτο στο ρεύμα προς Αίγιο. Ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα, ανέβηκε στο πεζοδρόμιο και έπεσε πάνω στην 67χρονη γυναίκα και το καροτσάκι με τον 12 μηνών εγγονό της, εγκλωβίζοντάς τους ανάμεσα στο αυτοκίνητο και τη μάντρα ενός σπιτιού.

«Το αυτοκίνητο ερχόταν με ιλιγγιώδη ταχύτητα και ανέβηκε στο πεζοδρόμιο και χτυπάει μια γιαγιά με ένα παιδάκι στο καρότσι και τους διέλυσε», λέει στον Alpha αυτόπτης μάρτυρας του περιστατικού.

Ο οδηγός κατέβηκε από το αυτοκίνητο και μόλις είδε αιμόφυρτα τα θύματά του επιβιβάστηκε πάλι στο όχημα και έφυγε αναπτύσσοντας μεγάλη ταχύτητα.

Διέφυγε με σκασμένο λάστιχο:

Λίγα λεπτά μετά το δυστύχημα κάμερα ασφάλειας κατέγραψε το ασημί καμπριολέ να απομακρύνεται από το χωριό με μεγάλη ταχύτητα και με κατεύθυνση την παραλία του Λόγγου. Εκεί όπου ο οδηγός του διατηρεί εξοχικό σπίτι.

Με σκασμένο λάστιχο το όχημα κάλυψε απόσταση 3 χιλιομέτρων, με τη ζάντα να σέρνεται στο οδόστρωμα.

Όταν έφτασε στην παραλία του Λόγγου ο 28χρονος προσπάθησε να φτάσει σε μια μικρή βάρκα που ήταν δεμένη μέσα στη θάλασσα, προκειμένου να κρυφτεί και να αποφύγει την σύλληψη.

Τελικά, οι αστυνομικοί τον εντόπισαν και τον συνέλαβαν.

Δείτε το βίντεο από το δελτίο ειδήσεων του Alpha:

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.