Γάμος Έλενας Ράπτη: Ποιος ο κρυφός σύζυγος Κίμωνας, πώς γνωρίστηκαν. Ασύλληπτο νυφικό [φωτο]

Ποιος είναι ο σύζυγος της Έλενας Ράπτη, Κίμωνας και γιατί έκαναν τον γάμο τους μυστικά; Δείτε το ασύλληπτα όμορφο νυφικό της Έλενας Ράπτη.

Η βουλευτής Θεσσαλονίκης Έλενα Ράπτη έχει απασχολήσει στο παρελθόν τα lifestyle δημοσιεύματα.

Αυτή τη φορά, όμως, η Έλενα Ράπτη κράτησε τη σχέση αλλά και τον γάμο της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Έλενα Ραπτη και Κίμωνας έκαναν μυστικό γάμο και κανείς δεν ήξερε το παραμικρό, εκτός βέβαια από τους στενούς της φίλους και την οικογένειά της.

Η Έλενα Ράπτη ανακοίνωσε το γεγονός του γάμου μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Εκεί, η Έλενα Ράπτη έγραψε: «Θέλω να μοιραστώ μαζί σας μια πανέμορφη στιγμή της ζωής μου. Πριν από λίγο καιρό ο σύντροφος μου κι εγώ ενωθήκαμε με το Ιερό Μυστήριο του γάμου» σημείωσε πλάι σε μια φωτογραφία της με νυφικό, που όπως η ίδια σημειώνει είναι της Σήλιας Κριθαριώτη.

«Παντρευτήκαμε όπως ακριβώς το είχαμε ονειρευτεί! Σε πολύ στενό οικογενειακό κύκλο προσευχηθήκαμε στο Θεό να μας χαρίσει έναν ευλογημένο γάμο και μια ζωή με αγάπη, σεβασμό και πίστη» κατέληγε στην ανάρτησή της η Έλενα Ράπτη.

View this post on Instagram

Θέλω να μοιραστώ μαζί σας μια πανέμορφη στιγμή της ζωής μου. Πριν από λίγο καιρό ο σύντροφος μου κι εγώ ενωθήκαμε με το Ιερό Μυστήριο του γάμου. Παντρευτήκαμε όπως ακριβώς το είχαμε ονειρευτεί! Σε πολύ στενό οικογενειακό κύκλο προσευχηθήκαμε στο Θεό να μας χαρίσει έναν ευλογημένο γάμο και μια ζωή με αγάπη, σεβασμό και πίστη 🙏❤️ @celiakritharioti

A post shared by Elena Rapti🙏🏼 (@rapti_elena_official) on

Το νυφικό της Έλενας Ράπτη – Πότε έγινε ο γάμος

«Η αγάπη βρίσκεται στην απλότητα και τη διακριτικότητα». Με αυτή τη φράση, ο οίκος Celia Kritharioti μοιράζεται τη φωτογραφία της Ελενας Ράπτη και του συζύγου της πλέον από την ημέρα του γάμου της. Ο λογαριασμός του οίκου, σημειώνει πως η πρώτη σε σταυρούς στη Βόρεια Ελλάδα κράτησε την ξεχωριστή ημέρα της μακριά από τη δημοσιότητα ώσπου να περάσουν οι διαδοχικές εκλογικές αναμετρήσεις.

Από τα όσα αναγράφονται στη λεζάντα της φωτογραφίας, συμπεραίνουμε πως ο γάμος έλαβε χώρα πριν τις εκλογές, με την Έλενα Ράπτη να μην επιθυμεί να τραβήξει τα φώτα της δημοσιότητας με τέτοιο τρόπο.

Σύμφωνα με την ανάρτηση του οίκου, μαθαίνουμε επίσης πως ο γάμος έγινε σε στενό κύκλο και σε απόμερο μοναστήρι, ίσως κάπου στη Βόρεια Ελλάδα. «Είθε η δυνατή τους αγάπη και πίστη να τους οδηγεί για το υπόλοιπο της ζωής τους» κλείνει η ανάρτηση για τον γάμο της Ελενας Ράπτη.

Ποιος ο σύζυγος της Έλενας Ράπτη, Κίμωνας – Πώς γνωρίστηκαν

Μυστήριο παραμένει για τα μέσα ενημέρωσης και η ταυτότητα του γαμπρού, τον οποίο η Έλενα Ράπτη φαίνεται να θέλει να προστατεύσει από τα φώτα της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με πληροφορίες και φήμες από το διαδίκτυο, ο σύζυγος της Έλενας Ράπτη ονομάζεται Κίμωνας.

Έλενα Ράπτη και Κίμωνας γνωρίστηκαν ένα βράδυ στη Θεσσαλονίκη και στη συνέχεια συνεργάστηκαν. Διαβάστε πώς ήταν συνεχώς μαζί Έλενα Ράπτη -Κίμωνας τα τελευταία χρόνια.

Η σχέση Έλενας – Κίμωνα κρατήθηκε μακριά από τη δημοσιότητα, καθώς ο Κίμωνας δεν είναι ούτε πολιτικός, ούτε πρόσωπο της σόουμπιζ.

Από το 2014 και ως τις αρχές του 2017, η Έλενα Ράπτη διατηρούσε σχέση με τον τραγουδιστή Λούκα Γιώρκα, η οποία και έληξε χωρίς τυμπανοκρουσίες. Τότε, ο τραγουδιστής που εκπροσώπησε την Ελλάδα στη Eurovision το 2011, έλεγε πως δεν ήταν μαζί με την βουλευτή, αλλά ότι συνέχιζε να τη στηρίζει στο φιλανθρωπικό της εγχείρημα.

Διαβάστε ποιος είναι πραγματικά ο γαλανομάτης Κίμωνας της Έλενας Ράπτη και δείτε φωτογραφίες του.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.