Βόλος: Αυτή είναι η 14χρονη Σεράινα που σκοτώθηκε στο Λούνα παρκ

Η 14χρονη Σεραΐνα άφησε την τελευταία της πνοή λίγα λεπτά μετά την πτώση της, την ώρα που ασθενοφόρο την μετέφερε στο νοσοκομείο.

Συγγενείς, φίλοι και συμμαθητές της 14χρονης αδυνατούν να πιστέψουν τον αιφνίδιο χαμό της και, μάλιστα, με τόσο τραγικό τρόπο.

Ήδη στο Facebook, φίλοι και γνωστοί την αποχαιρετούν με συγκλονιστικά μηνύματα: «Καλό ταξίδι μικρή μου σ’αγαπάω» «Καλό ταξίδι αγαπημένη μου ξαδερφουλα! τα λόγια είναι φτωχά. Καλό παράδεισο αστερι μου» «Καλό παράδεισο αγγελούδι!!!!!» «Τα λόγια περισσεύουν …..Καλό ταξίδι να έχει η ψυχούλα του και κουραγιο στους γονείς και τα αδέλφια της!»

Το χρονικό της τραγωδίας

Το 14χρονο κορίτσι διασκέδαζε με την παρέα της στο παιχνίδι «χαλί» του Λούνα Παρκ στο παζάρι του Αλμυρού, όταν για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία εκσφενδονίστηκε και καρφώθηκε σε άλλα παιχνίδια! Στο χώρο επικράτησε πανικός, και στο σημείο έσπευσαν αμέσως η Αστυνομία, ασθενοφόρο από το Κέντρο Υγείας Αλμυρού και η Πυροσβεστική Υπηρεσία, δίνοντας μάχη για τον απεγκλωβισμό της νεαρής κοπέλας. Μάλιστα το κορίτσι για αρκετή ώρα ζούσε, και οι γιατροί έδιναν μάχη καθώς είχε σοβαρά χτυπήματα στο κεφάλι και τα άκρα, ωστόσο τελικά κατέληξε.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.